vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Noi actori în războiul Mititelu – Rotaru pentru supremație în Bănie!

Sorin Cârțu a dezvăluit care e mobilul celor care i-au scris pe gardul casei și pe pereții cofetăriei. Clubul lui Rotaru promite dezvăluiri de senzație, Andrei Preda vine cu o variantă halucinantă

După casă, și cofetăria lui Cârțu a fost împânzită cu mesaje împotriva legendarului atacant al Craiovei Maxima. „Cârțu sifon” „Vânduților” și „M*** Cârțu” au fost mesajele scrise împotriva conducătorului celor de la CSU. Cel mai probabil ultrașii rivalei FC U Craiova 1948, din Peluza Sud ’97, ar fi autorii, tot ei fiind bănuiți și de distrugerea gardului casei lui Cârțu.
„Nu ştiu ce să facem, pentru că eu zic că este competenţa poliţiei şi a tot ce înseamnă organe de resort în Craiova. Din punctul meu de vedere trebuie să se ia nişte măsuri, pentru că eu cred că ăsta este un prcedent, se creează un precedent periculos”, a spus Sorin Cârţu.
Apoi l-a indicat pe băiatul lui Claudiu Niculescu ca părtaș la acțiune: „Ăsta micu, Alexandru, i-a dat telefon nevesti-mii, că doamna directoare, nu am fost eu. Nu e adevărat. Suntem o grupare de 200 de persoane şi poate cineva de acolo. Adică o chestie de-asta în care a minţit sau şi-a declinat vinovăţia”.

Cârțu: „Sunt niște presiuni care se fac pentru întâietate la stadion!”
Într-o intervenție miercuri la emisiunea ProSport Live, Sorinaccio apreciază că acțiunile suporterilor FCU Craiova au drept scop revenirea echipei patronate de Mititelu pe Oblemenco: „Fiecare își manifestă sentimentele cum vrea. Ar trebui să-și respecte valorile, este ceva de neînțeles pentru mine, nu pot să accept asemenea manifestări pentru că sunt niște presiuni care se fac probabil pentru întâietate la stadion. Ceea ce s-a întâmplat acum cu scrisul a coroborat și cu o campanie făcută și de președintele de la cealaltă echipă, Marcel Pușcaș, prin ziare, cu ce trebuie să facă Primăria. Mie la 65 de ani, de când sunt în orașul ăsta, nu poate să vină nimeni să-mi impună simpatiile. Nu am nicio treabă cu ei și ceea ce contestă. Cofetăriile sunt businessurile copiilor mei, nu poți să vandalizezi afacerea copiilor doar pentru că poartă numele meu”, a spus gloria Științei Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Lorena Balaci: Dă-i bice Adriane, nu te lăsa, bagă și la tata un graffiti pe mormânt!
În războiul care zguduie Bănia fotbalistică s-a implicat și fata lui Ilie Balaci, Lorena, cu un mesaj ironic la adresa lui Mititelu. Moștenitoarea imperiului de imagine reprezentat de Ilie Balaci a postat pe facebook, în dreptul unui dialog al lui Mititelu cu un fan din urmă cu trei ani, în care patronul FCU îl cataloga pe Balaci „îmbibat în alcol de anii de zile”, următorul mesaj: „Individul care comentează în poza de mai jos dorea să pună numele tatălui meu stadionului pe care îl construiește… și noi chiar ne gândeam să îi dăm drept de folosință GRATUIT! Acest Mihai Viteazul fără sabie și fără cal, odată descălecat în Liga 2 se simte dator să șteargă pe jos cu istoria Universității, cu legendele ei… și pentru că lui tata nu puteau să îi scrie pe mormânt, cum i-au scris lui Cârțu pe gard, că deh, e păzit cimitirul, a simțit ura viscerală cum îi arde venele și a comentat pe facebook. Dă-i bice Adriane, nu te lăsa, bagă și la tata un graffiti pe mormânt, că tu așa știi să respecți legendele… Voi dacă ați fi în locul mamei mele, al surorii mele și al meu ce ați face?”

Mititelu: Probabil se va numi „Ilie Balaci”
Mititelu plănuia să-i dea numele arenei pe care spune că o va construi în Balta Craiovița după cel al Minunii Blonde: „Deocamdată, pentru faza de proiectare, mediatică și de comunicare i-am zis FCU Arena. Dar cel mai probabil se va numi «Ilie Balaci». Pentru că el este simbolul fotbalului craiovean. Toată lumea recunoaște asta! Rămâne să discutăm cu familia, ca să nu fie probleme. Va fi și un vot al fanilor. Va fi o plăcere să vii aici, oamenii se vor simți grozav”. 

Andrei Preda: Suporterii de la CSU au făcut această chestie!
Lider la Peluza Sud 97, Andrei Preda, zis Gogoașă, susține că fanii adverși sunt responsabili de graffitiurile de pe casa și cofetăria lui Sorinaccio: „Am văzut și eu ce s-a întâmplat la televizor, dar, din punctul meu de vedere, suporterii de la CSU au făcut această chestie. Eu cred că vor să pună presiune ca să nu ne lase pe stadion. Să spună că facem incidente, că distrugem. Am vorbit cu băieții, le-am cerut să nu facă așa ceva. Sorin Cârțu a jucat la Craiova, e o legendă și niciun băiat din Peluza Sud nu a știut despre ce s-a întâmplat. Am făcut o întrunire aseară și le-am explicat, băieții au înțeles. Nu a spus nimeni că a participat la acest eveniment. Dacă voiam să facem presiune, mergeam la Primărie, nu la Sorin Cârțu acasă. Sunt oameni care lucrează la Primărie din Peluza Nord și cred că ei au făcut chestia asta. E o legendă, a făcut istorie, dânsul a ales să meargă la CSU, noi am rămas pe drumul nostru, îi respectăm decizia”.

CSU Craiova: „Mâine vom arăta cum Sorin Cârțu nu e un caz singular!”
Clubul lui Rotaru a contra-atacat printr-un comunicat în războiul general din Bănie, intitulat „Lui Sorin Cârțu i-a fost vandalizată casa”. După ce descriu performanțele lui Sorinaccio, oamenii de imagine de la club promit dezvăluiri:  „Credem că este mai puțin important ale cui mânuțe au vopsit efectiv. Important este să vedem cine i-a incitat și cine i-a încurajat. Și aici știm cu toții răspunsul. Și o să vedem în câteva zile cum aproape toată Craiova Maxima a fost „vandalizată” de aceleași personaje. Pentru că vedem că în ultimele zile Bornescu a devenit mai important pentru istoria Științei decât Silviu Lung, iar un lider de galerie mult mai important decât Nicolae Tilihoi.(…) Voi vorbiți de istoria Universității Craiova dar o vandalizați zi de zi? Nu meritați nici măcar să-i pronunțați numele. Pentru că cine nu-și respectă trecutul nu merită să aibă viitor. Mâine vom arăta cum Sorin Cârțu nu este un caz singular printre cei care au făcut istorie pentru Știința și care au fost „călcați în picioare”, într-un mod sau altul”.

Politica