joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 21 mai. Scorpionii trebuie să profite urgent de șanse

Berbec

Nativii acestei zodii se numără printre norocoșii care își vor întâlni sufletul pereche. Astfel, berbecii dau startul unei noi și frumoase povești de dragoste căreia se dedică în totalitate. Viața lor se schimbă, iar ei devin mai buni și mai fericiți.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Persoanele născute sub acest semn zodiacal au parte de o schimbare pe plan finciar, și una foarte bună care le va aduce venituri frumoase. Astrele prevăd o perioadă bună pentru semnarea contractelor şi pentru începerea unor noi proiecte.

Gemeni

Nativii vor întâmpina o zi ușor stresantă pe plan profesional. Sfatul astrologilor este să o lăsați mai moale și să puneți pe primul loc sănătatea, doarece sunteți predispuși la probleme. Pe plan sentimental veți avea parte de o surpriză din partea partenerului de cuplu.

Rac

Racii își vor acorda o perioadă în care vor medita și vor încerca să-și găsească echilibrul interior. Astfel, vor învăța să se bazeze și să-și asculte instinctul sau vocea interioară. Acest lucru le va fi de folos atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental.

Leu

Dacă vrei să schimbi lumea, atunci va trebui să te schimbi mai întâi pe tine și comportamentul tău. Poți începe prin a-ți reamenja locuința, locul în care petreci cel mai mult timp și care te inspiră. Obiceiurile mici făcute zi de zi îți poate schimba în cele din urmă viața.

Fecioară

Fecioarele au tot întâmpinat probleme de comunicare cu persoanele dragi, însă cu o nouă abordare vor rezolva problema. Nativii își vor deschide sufletul și vor spune cu sinceritate ceea ce gândesc, iar cei din jur vor înțelege.

Balanță

Balanțele au parte de un șoc! Nativii descoperă foarte mulți oameni cu două fețe pe care-i considerau prieteni. În acest sens, aceștia vor face „curățenie” în lista lor de prieteni și vor încerca să stea cât mai departe de astfel de persoane.

Scorpion

Scorpionii au șansa în sfârșit de a se distra, însă pentru acest lucru vor trebui să lase de-o parte gândirea critică și munca. Meriți o șansă să te dezlipești de sarcini, așa că profită cât timp șansa este aici. Acesta este sfatul astrologilor pentru nativi.

Săgetător

Lucrurile ar putea fi foarte imprevizibile astăzi, așa că așteptați-vă la unele schimbări de ultimă oră. Gândește-te la ziua ta ca la un motor care tocmai a primit o cheie uriașă! Nimic nu este sigur, nimic nu este bătut în cuie și nu puteți lua nimic de-a gata. Dar, într-un fel, a nu ști ce se întâmplă ar putea fi un fel distractiv și interesant. În viața ta a existat atâta predictibilitate, încât această zi de agitație ar putea fi exact ceea ce ai nevoie.

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn vor da naștere unor idei geniale, însă se pare că nu este momentul potrivit pentru a le materializa. Sfatul astrologilor este să nu fiți dezamăgiți și să le păstrați pentru un moment mai oportun.

Vărsător

Vărsătorii au parte de o zi minunată în care toate lucrurile le vor ieși exact așa cum și-au dorit. De asemenea, nimic nu le starea de spirit și nu vor întâmpina nicio problemă. Pe plan sentimental, nativii au șansa de a întâlni o persoană specială.

Pești

Peștii trebuie să ia o decizie dificilă. Sfatul astrologilor este să cântăriți cu atenție situația și să nu vă lăsați duși de val, deoarece aceste decizii vă pot influența viitorul. Acordă-ți timp și gândește-te în liniște la hotărârea pe care o vei lua.

Politica