vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

George Țucudean, garanția titlului de campioană!

CSU Craiova e foarte aproape de a da super-lovitura în mercato: să aducă un vârf cu pedigree de campion

Mihai Rotaru l-a înregimentat deja pe George Țucudean, susține Antena Sport. În cazul în care știrea publicată de postul de televiziune central se adeverește ar fi bomba din campania de transferuri a acestei veri. În ultimele 5 sezoane ale Ligii 1, Țucudean s-a încoronat de patru ori campion al României, cu trei echipe diferite.
Astfel, în stagiunea 2014/2015 a luat titlul cu FCSB, în 2016/2017 a recidivat în tricoul celor de la Viitorul Constanța, iar în ultimele două stagiuni a ridicat trofeul suprem în Liga 1 cu CFR Cluj. În plus, mai are două super-cupe și tot atâtea cupe în palmaresul personal. În ultimele două stagiuni a fost golgheterul Ligii 1 cu 15, respectiv 18 goluri, iar în 2018 a fost desemnat cel mai bun fotbalist din România.
Practic, având în vedere statistica atacantului de 29 de ani nu este o exagerare dacă spunem că ar fi garantul titlului de campioană al României pentru CSU Craiova. Ce-i drept, în actualul sezon, Țucudean a jucat doar 6 partide în Liga 1 din cauza unor probleme cu inima. Înțelegerea sa cu CFR Cluj va expira la 30 iunie, când va deveni jucător liber. Așadar, Craiova lui Rotaru poate să dea super-lovitura verii fără să plătească vreun euro pentru atacant rivalei CFR Cluj.
Chiar dacă jucătorul își declarase intenția de a rămâne în Gruia, intenția ceferiștilor e să renunțe la serviciile sale. Antrenorul Dan Petrescu a aruncat mingea în terenul vârfului de atac: „Țucudean s-a întors de mult timp. Nu știu dacă va mai continua. El termină contractul în vară, totul depinde de el. De ce vrea să facă”, spunea Dan Petrescu, la Digi Sport Special.
În septembrie anul trecut, Țucudean își anunța întreruperea activității fotbalistice ca urmare a problemelor de sănătate. A revenit pe gazon în februarie, bifând câteva minute în meciurile cu Viitorul și Gaz Metan Mediaș.

Politica