vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tudor Băluță le-a vorbit olandezilor despre doi dintre cei mai cunoscuți „Gică” din lume!

Tudor Băluță, fotbalistul oltean în vârstă de 21 de ani, a fost împrumutat de Brighton la ADO Den Haag, în Olanda, și se va întoarce la clubul de care aparține. Totuși englezii vor să îi aducă un concurent serios pe post, iar mijlocașul român va avea bătăi de cap pentru postul de titular.
Băluță le-a vorbit olandezilor despre doi dintre cei mai cunoscuți „Gică” din România și chiar din lume: Hagi și Popescu: „Sunt zeii fotbalului în țara mea. Am o relație foarte bună cu ei și pot oricând să-i sun ca să le cer un sfat sau ajutorul. Sunt drăguți și săritori. Eu sunt norocos să am asemenea mentori, sper să ajung să calc pe urmele lor”, a spus fotbalistul într-un inteviu pentru site-ul oficial al echipei sale.
Mijlocașul lui Brighton suține că s-a acomodat în Olanda și compară orașul în care se află cu ce a văzut în România: „M-am acomodat foarte bine aici. Totul a fost OK, băieții, angajații clubului, fanii și orașul. Am descoperit locuri frumoase în Haga, care desigur e puțin mai dezvoltat decât destule orașe din România. Aveți infrastructură mai bună, clădiri mai înalte, dar și multe palate extraordinare și muzee importante. O combinație drăguță”, a mai spus Băluță, care se va întoarce din sezonul următor la clubul de care aparține, Brighton.

Politica