sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Spitalul Municipal Caracal are conducere nouă

Medicul primar Alen Stegaru este noul manager al Spitalului Municipal Caracal. După demisia fostului manager, Marian Mitran, ministrul Sănătăţii l-a numit pe Stegaru în funcția de manager al spitalului.

Deoarece spitalul suport-COVID-19 a rămas fără întreaga echipă de conducere, pe lângă un manager nou, a fost nevoie de un director medical nou și un director de îngrijiri medicale nou. Director medical a fost numit dr. Dan Tănăsescu, medic primar urolog în cadrul spitalului, iar postul de director de îngrijiri medicale nu a fost ocupat încă.

Fostul manager Marian Mitran ar putea rămâne în actuala formulă de conducere pe funcţia de director economic, deţinută anterior. Numirile au fost făcute prin ordin al ministerului Sănătăţii, mandatul fiind până la sfârşitul lunii septembrie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Spitalul suport-Covid-19 rămâne în continuare în subordinea Ministerului Sănătăţii, deşi primarul din Caracal, Liviu Radu, declara vineri, 15 mai, că va numi noua echipă de conducere.

Potrivit Adevărul, la acest moment, în spitalul de la Caracal sunt internaţi patru pacienţi confirmaţi cu Covid-19, dintre care unul în stare gravă, dar stabilă.

Politica