vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Cea mai mare parcare din Drobeta Turnu Severin a fost finalizată

Primăria Drobeta Turnu Severin a semnat un parteneriat cu Consiliul Județean Mehedinți pentru realizarea a 10 parcări în municipiu. Parcarea cu cele mai mari dimensiuni a fost deja finalizată și se află în zona străzilor Cicero-Kogălniceanu-Păcii-Danubius, la blocurile XF2, XF3, XF3A, XF4, XF5, XF9.
Investiția a presupus realizarea celei mai mari suprafețe cu locuri de parcare rezidențială din municipiu, dar și alte lucrări de amenajare urbanistică, astfel:
 – 162 locuri de parcare;
 – 4.930 mp zonă carosabilă;
 – 1.516 mp zonă pietonală;
 – 2.546 mp zonă de spații verzi;
 – 33 copaci plantați.
Infrastructura rutieră a fost deja finalizată, iar acum urmează lucrările de amenajare a spațiilor verzi și plantare a copacilor.
Finanțarea a fost asigurată prin parteneriatul pe care Primăria Drobeta Turnu Severin l-a semnat cu Consiliul Județean Mehedinți și presupune modernizarea unui număr de 10 parcări din municipiu.
„Continuăm lucrările de modernizare pentru îmbunătățirea calității spațiilor publice din orașul nostru și pentru ca severinenii să se bucure de toate aceste investiții pentru viitor”, a declarat primarul Severinului, Marius Screciu.

Politica