miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ludovic Orban a anunțat că terasele rămân închise

Premierul Ludovic Orban a anunțat duminică seara, după ședința Comitetului Național pentru Situații de Urgență, că terasele vor rămâne deocamdată închise. Premierul a explicat că articolul 8, alineatul 1, din legea pentru starea de alertă prevede posibilitatea acestei măsuri.

„În art. 8 din lege, alin.1, există posibilitatea de a menţine terasele închise şi le vom ţine închise”, a declarat Ludovic Orban, citat de Digi24.

El a spus că după ce va merge luni în Parlament va convoca reprezentanții tuturor instituțiilor de control pentru a dispune măsurile necesare aplicării stării de urgență. „Vor fi pe teren”, a dat asigurări Ludovic Orban.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Vom apela la toate pârghiile pe care le avem la dispoziţie pentru a ne asigura că instituţiile publice, agenţii economici, cetăţenii respectă regulile pe care le-am impus şi vom lua toate măsurile pentru a apăra sănătatea şi viaţa oamenilor. Odată cu instituirea stării de alertă în baza legii, practic avem toate prevederile constituţionale necesare pentru a utiliza toate instrumentele legale pentru a ne asigura de această respectare a legii”, a subliniat premierul. 

Politica