joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Teribilistul din Dăești recidivează: a furat un microbuz

Un tânăr de 19 ani, din Dăeşti, recunoscut pentru fapte iresponsabile, a furat un microbuz de pe strada Nicolae Bălcescu din Râmnicu Vâlcea. Băiatul nu are permis, drept dovadă a și făcut accident pe strada Straubing.
„Poliţiştii vâlceni au fost sesizaţi cu privire la un eveniment rutier ce a avut loc pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea. Din verificările efectuate poliţiştii au stabilit că, un tânăr de 19 ani din Dăeşti, ar fi sustras de pe strada Nicolae Bălcescu, un microbuz, acesta fiind neasigurat, iar cheile erau în interiorul acestuia. Tânărul ar fi condus microbuzul, iar pe strada Straubing a intrat în coliziune cu un autoturism ce se afla staţionat, provocând avarii ambelor autovehicule. De asemenea, s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, se arată în comunicatul IPJ Vâlcea.
În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt în scop de folosință şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. În urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reţinerea tânărului pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile.
În luna ianuarie, aproximativ 3.000 de persoane au fost evacuate din cele două mall-uri aflate în municipiul Râmnicu Vâlcea, în urma ameninţării cu bombă făcută la numărul unic de urgenţă 112. În cele din urmă, după intervenția forțelor de ordine, s-a constatat că a fost vorba despre o alarmă falsă făcut chiar de hoțul de microbuze din Dăești. Acesta este deja cunoscut în rândul infractorilor și nu numai. În 2018 și 2019, individul a furat un autobuz, un microbuz şi un taxi. Mai mult decât atât, tânărul a ieșit la plimbare cu ele pe drumurile publice, provocând diferite incidente.

Politica