joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Parcul de aventură Rânca a fost deschis

Parc Aventura Rânca a fost redeschis sâmbătă, 16 mai. Organizatorii au laut măsuri de siguranță: „Vă anunțăm că am luat toate măsurile legale în ceea ce privește protecția împotriva COVID 19. Pentru a vă garanta distracţia şi voia bună, ne dorim ca timpul petrecut în Parcul de Aventură Rânca să se desfăşoare în condiţii de maximă siguranţă”.
Astfel, a fost înaintat un regulament privind conduita socială responsabilă în Parcul de aventură de la Rânca:
Purtarea măştilor de protecţie este obligatorie în următoarele zone ale parcului: La intrarea în parc, în zona de aşteptare, la casierie, în zona de echipare/dezechipare, în cazul în care veţi fi în situaţia de a fi ajutat, fizic, de către un operator.
Echiparea pesoanelor se va face în regim autonom (fiecare client îşi ridica hamul, iar un coleg din echipă îl fixează şi îl verifică): În zona de echipare vor fi maxim 2 peroane. După echipare, clienţii sunt direcționați în zonele de instructaj – câte 3 persoane. Pe platforme, are voie o singură persoană. Este interzisă depăşirea altui sportiv pe parcursul traseului. Este interzisă staţionarea a 2 persoane pe o platformă.
Dezechiparea sportivilor se va face pe platforma special amenajată în acest sens: După dezechipare, sportivul va respecta distanţarea socială faţă de ceilalţi participanţi sau vizitatori. După dezechipare, toate echipamentele sunt dezinfectate. Fiecare echipament (cască + ham) este utilizat doar de o singură persoană, într-o zi.
Alte măsuri: La intrarea în parc, toate persoanele (sportivi, vizitatori, însoţitori) vor lua măsuri pentru dezinfectarea mâinilor folosind recipientele amplasate în acest scop. Vizitatorii sau însoţitorii sportivilor sunt obligaţi să respecte distanţarea socială faţă de personalul parcului, ceilalţi sportivi sau faţă de alţi vizitatori și însoţitori. Suprafeţele de lucru (platformele de echipare/dezechipare, mese) sunt dezifectate înainte de începerea programului și periodic de către angajaţi. Este obligatorie, respectarea fluxurilor de intrare şi ieşire din parc. Este interzisă formarea grupurilor în cadrul parcului, mai mari de 3 persoane cu excepţia membrilor care fac parte din aceeaşi familie.

Politica