vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt: Măști de protecție, spirt și mănuși, confiscate de polițiști

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt au desfășurat pe raza județului, zilele trecute, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților privind aprovizionarea și comercializarea materialelor sanitare neconforme. Oamenii legii au confiscat măști de protecție, spirt și mănuși și au aplicat amenzi de 55.000 de lei comercianților găsiți cu nereguli, scrie olt-alert.ro

„În perioada 12-14 mai 2020, în contextul punerii în circulație la nivel național a materialelor sanitare (spirt,dezinfectant, măști) de nivel calitativ inferior, contrafăcute ori falsificate, polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat pe raza județului Olt, fiind verificate 54 societăți comerciale Olt”, se arată într-un comunicat de presă.

Oamenii legii au aplicat 15 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 55.000 lei pentru încălcarea prevederile Legii nr.12/ 1990, privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În fapt, agenții economici au expus spre comercializare diverse produse (spirt, măști, mănuși) pentru care nu dețineau documente de proveniență.

Polițiștii au confiscat aproximativ 25 de Litri alcool sanitar, 70 de măști de protecție și 50 de perechi de mănuși.

Politica