vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reguli de acces in parcurile Craiovei

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu: Fac apel la craioveni să dea dovadă de precauție!

Primăria Craiova anunta, printr-un comunicat de presa, ca se asigură că cetătenii vor fi în siguranță și pe perioada stării de alertă si ca au fost luate o serie de măsuri cu ocazia redeschiderii parcurilor pentrupublic, pentru a preveni răspândirea infecției cu COVID – 19.

În parcurile și în Grădina Botanică din municipiul Craiova au fost trasate culoare bine delimitate, pe care cetățenii le vor folosi pentru a intra și a ieși,în scopul evitării aglomerației. De asemenea, la intrare în parcuri au fost montate panouri informative cureguli și măsuri de autoprotecție în contextul prevenirii îmbolnăvirii cu noul coronavirus, iar principalele alei sunt frecvent spălate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Sunt convins că și în această perioadă a stării de alertă, cetățenii Craiovei vor dadovadă de responsabilitate, așa cum au făcut-o până acum și vor respecta întocmaimăsurile de prevenție pentru a limita răspândirea infecției cu COVID – 19. Este operioadă pe care am așteptat-o cu toții pentru a ne bucura de natură, de frumusețeaparcurilor noastre, dar să nu uităm să respectăm toate măsurile pentru a depăși cu bineaceastă criză. De aceea, fac apel la craioveni să dea dovadă de precauție și încontinuare, pentru a ne proteja unii pe alții”, a declarat primarul municipiului Craiova,Mihail Genoiu.

Incepând de astăzi, 15 mai 2020, au fost redeschise parcurile dinmunicipiul Craiova și Grădina Botanică, fiind stabilite trasee clare pentru căile deacces – intrare și ieșire. Conform Primariei, accesul în Parcul Nicolae Romanescu se va efectua prin intrareaprincipală din Bulevardul Nicolae Romanescu 1A și prin cea secundarăsituată în vecinătatea punctului de lucru RAADPFL – sere (CimitirulUngureni).

Accesul în Parcul Tineretului se va face doar prin intrarea principală dinstr. Banu Stepan nr. 2B.

Accesul în Grădina Botanică se face doar prin intrarea principală din str.Iancu Jianu nr. 9.

Atenție! Se interzice accesul în incinta locului de picnic din Parcul Hanul Doctorului.

Politica