vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Membrii Clubului de robotică „Tudor Vladimirescu”, alături de jandarmii gorjeni

Membrii Clubului de robotică TEA–BORGS din cadrul Colegiului Naţional „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu sunt alături de oamenii din prima linie a luptei cu coronavirusul. Aceștia le-au donat jandarmilor gorjeni nu mai puțin de 135 viziere confecţionate de către club cu ajutorul unei imprimante 3D.
Vizierele donate vor fi utilizate pentru protecţia personalului care desfăşoară misiuni specifice în această perioadă. Jandarmii au ținut să le mulțumească  tinerilor într-un mesaj pe Facebook.
„Misiunile şi efortul jandarmilor gorjeni din această perioadă, în lupta pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, au fost percepute şi de către membrii Clubului de robotică TEA–BORGS din cadrul Colegiului Naţional „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu. Dorim să le mulţumim pentru iniţiativă şi să îi asigurăm de respectul nostru, al jandarmilor gorjeni pentru faptul că ne-au donat astăzi 135 viziere confecţionate de către club cu ajutorul unei imprimante 3D. Vizierele donate vor fi utilizate pentru protecţia personalului care desfăşoară misiuni specifice în această perioadă. Suntem la datorie, zi de zi, în sprijinul oamenilor! Jandarmeria Gorj, cu siguranţă, pentru fiecare!”, transmite Inspectoratul de Jandarmi Județean Gorj.

Politica