sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier

Cinci persoane au fost rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit în această dimineață pe DN 6, la ieșire din localitatea Șimian, județul Mehedinți. Din primele informații se pare că accidentul s-a produs pe fondul neacordării priorității la ieșirea de pe un drum lateral, informează realitateademehedinti.net.

Pentru patru din cele cinci victime ale accidentului a fost nevoie și de intervenția pompierilor de la descarcerare. 

”Un tânăr de 30 de ani din comuna Șimian, în timp ce conducea un autoturism pe un drum secundar, la intersecția cu DN 6, nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 36 de ani din Drobeta Turnu Severin. În urma impactului a rezultat rănirea a cinci persoane, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă”, a precizat Andreea Rădoi, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți .

Policlinica Buna Vestire Craiova

Se efectuează cercetări la fața locului pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului. Circulația s-a desfășurat îngreunat, pe un fir, prin dirijare, timp de aproape o oră.

Politica