marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Lucrările de reabilitare a bulevardului Tudor Vladimirecu, din Drobeta Turnu Severin, ar putea fi finalizate înainte de termen

Prefectul de Mehedinți, Cristinel Pavel, și viceprimarul Daniel Cîrjan au verificat miercuri, 13 mai, stadiul lucrărilor de pe bulevardul Tudor Vladimirescu. Finanțarea pentru reabilitarea bulevardului a continuat fără întreruperi și în perioada pandemiei.
„Guvernul României finanţează, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, lucrările de reabilitare a bulevardului Tudor Vladimirescu, principala arteră de circulație din municipiul nostru. Chiar dacă pandemia de coronavirus ne-a pus la încercare în aceste zile, proiectele trebuie să continue, pentru ca, după depăşirea acestei situaţii dificile, mehedințenii să beneficieze de o infrastructură mai bună”, a declarat prefectul Cristinel Pavel.
Deși lucrările au termen de finalizare pe 31 decembrie 2020, viceprimarul Daniel Cîrjan a declarat că există posibilitatea să fie totul gata în această vară.
„Guvernul a alocat toți banii necesari la termenele stabilite, chiar și pe perioada pandemiei de coronavirus, asigurându-se astfel finanțarea continuării în forță a lucrărilor care s-ar putea finaliza vara aceasta.
Rog șoferii să fie înțelegători în această perioadă în care sunt anumite restricții de circulație absolut necesare pentru a grăbi finalizarea lucrărilor”, a spus viceprimarul Daniel Cîrjan.
În acest moment se lucrează pe bulevard la ambele ieșiri din municipiu, atât spre Craiova, cât și spre Timișoara. Pe Calea Timișoarei se toarnă acum al doilea strat de asfalt.

Politica