joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Casa lui Cartu, vandalizata: semnatura Peluzei Sud 97

Casa lui Sorin Cârțu a fost vandalizată de mai multe persoane. Președintele Craiovei din Liga 1 s-a trezit cu mai multe mesaje pe gardul locuinței din Craiova. Incidentul a avut loc în noaptea de 14 spre 15 mai, iar polițiștii craioveni au început deja cercetările pentru a-i identifica pe făptași.

„În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea de 14/15 mai a.c., persoane necunoscute au scris cuvinte jignitoare pe gardul locuinţei unui bărbat de 65 de ani, din Craiova, fiind folosite spray-uri graffiti.
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de distrugere, iar în prezent sunt efectuate cercetări în vederea identificării şi tragerii la raspundere penală a persoanelor vinovate”, au transmis oamenii legii.

În mesajele scrise pe gard, Cârțu este numit „vândut” sau „clonat”, după ce acesta a decis să se asocieze încă de la început cu echipa lui Mihai Rotaru. Făptașii și-au lăsat și semnătura: „PS97” (Peluza Sud 97).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cârțu a fost antrenorul formației din Liga 1 în perioada 2014-2015, iar din martie 2019 ocupă funcția de președinte în clubul lui Rotaru.

Rivalitatea dintre cele două trupe din Bănie, FCU Craiova și CSU Craiova, devine din ce în ce mai mare. Echipa finanțată de Adrian Mititelu a promovat în B, iar mulți craioveni au început să se gândească deja la un duel între cele două formații.

Catalin ANGHEL

Politica