joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

PMP Dolj: Platforma online solutiata.ro, deschisă opiniilor doljenilor

Deputat Ion Cupă, președintele PMP Dolj: „Ne propunem să purtăm, și în acest mod, un dialog deschis cu toți cei care doresc să-și spună liber cuvântul și să vină cu soluții pentru România, pentru comunitatea în care trăiesc”

PMP lansează în spațiul public platforma online solutiata.ro deschisă tuturor românilor care vor să se implice cu soluții pentru societatea românească.
Această platformă, având ca deviză „Patriotismul înseamnă fapte. Spune soluția ta”, își propune să colecteze și să pună în dezbatere publică soluțiile românilor cu privire la  probleme naționale și locale.
„Platforma noastră online se centrează, în principal, pe 6 mari domenii: economie, sănătate, educație, mediu, turism, agricultură. Cele mai bune soluții urmează să devină inițiative legislative din partea PMP sau inițiative de hotărâri în consiliile locale. Îi îndemn pe toți doljenii, de toate vârstele, să intre pe această platformă și să-și spună punctul de vedere, opiniile, soluțiile”, a precizat deputatul ION CUPĂ, liderul organizației doljene a PMP.
Prin acest mijloc de comunicare cu opinia publică PMP vrea să-i motiveze pe români la participare publică, la dezbatere democratică chiar și în aceste condiții dificile cauzate de pandemia de coronavirus.
„Democrația nu trebuie suspendată din cauza crizei sanitare. Sunt mijloace să fim în contact permanent cu cetățenii și trebuie să facem acest lucru în continuare”, a mai precizat președintele PMP Dolj.

Biroul de presă PMP Dolj

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica