vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 14 mai. Gemenii sunt sfătuiți să fie foarte atenți la modul în care-și manifestă autoritatea

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor simți din plin influența lui Marte, planeta lor guvernatoare, în zodia Pești. Nativii pot fi tentați să se întoarcă cu gândul la trecut, să rememoreze niște amintiri, să se gândească la un fost partener. Pot fi tentați să reia legătura cu cineva din trecut. Pe de altă parte, o serie de frici și temeri s-ar putea activa, chiar obsesii și vicii pe care le credeau vindecate.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei născuți în zodia Taur vor activa sectorul prietenilor și nativii vor fi dornici de conversații, de stat la povești cu cei dragi. Nu este exclus ca o poveste de dragoste să se aprindă cu o persoană cunoscută prin intermediul anturajului sau pe internet, dar mare grijă că planeta lor guvernatoare, Venus, este în retrogradare și totul se poate reduce la o simplă aventură.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți să fie foarte atenți la modul în care-și manifestă autoritatea și la modul în care acționează în carieră, prin prisma funcția în care se află, pentru că sunt posibile conflicte și imaginea nativilor poate fi afectată. De evitat relațiile cu persoane cunoscute în zona profesională.

Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte tranzitul lui Marte prin sectorul filozofiilor de viață și al studiilor înalte. Este posibil ca în această perioadă o serie de nativi să fie atrași de zona cunoașterii spirituale, de domenii noi care să le lărgească orizonturile, dar și să le răspndă la unele întrebări existențiale.

Leu

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să trăiască foarte intens acest tranzit pentru că le aprinde dorința de a avea pe cineva alături. Cei care sunt într-o relație pot deveni mai profunzi în intimitate, mai dornici să-și cunoască cu adevărat partenerul, iar cei care sunt singuri sunt sfătuiți să evite aventurile amoroase pentru a nu suferi ulterior.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Marte întocmai prin sectorul relațiilor și nu este exclus ca nativii să cunoască pe cineva și să fie tentați să intre într-o nouă poveste de iubire, dar șansele ca aceasta să funcționeze sunt minime. În relațiile de lungă durată pot apărea unele tensiuni, însă este un bun moment să reaprindă pasiunea în cuplu, să-și canalizeze mai mult atenția pe partener, să-i dedice mai mult timp.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță își vor canaliza energia către muncă și vor încerca să fie eficienți, activi, să-și rezolve sarcinile și responsabilitățile cât mai bine. Posibile tensiuni pot să apară cu colegii și ar fi de preferat să evite aventurile la locul de muncă.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor simți din plin ingresul lui Marte, guvernatorul lor tradițional, prin sectorul iubirii. Nativii vor fi dornici de flirt, dornici să cucerească, însă nu este momentul să intre în relații pentru a nu fi dezamăgiți ulterior. Cei care sunt deja parte a unei relații ar trebui să fie mai activi în cuplu, mai atenți la nevoile partenerului. Scorpionii care sunt părinți vor trebui să dea dovadă de mai multă implicare și atenție în creșterea și educația copiilor.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor simți o determinare aparte pentru a petrece timp cu familia, pentru a rezolva niște conflicte cu cei dragi, posibil chiar legate de o moștenire, bun de patrimoniu. Nativii pot consuma multă energie în următoarea perioadă pentru a se ocupa de regimul unei locuințe, amenajări, renovări.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor resimți tranzitul lui Marte prin sectorul comunicării, al călătoriilor pe distanțe scurte și al relației cu frații, rudele apropiate, chiar și vecinii. Nativii pot deveni în această perioadă mai empatici ca niciodată, pot lega noi prietenii, pot comunica mai ușor, cu mai multă sensibilitate.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor fi determinați să-și îmbunătățească situația financiară și pot căuta noi surse de venit, inclusiv să-și dezvolte un talent și să-l transforme în sursă de venit în timp.

Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de ingresul lui Marte întocmai în semnul lor și vor simți asemenea unui val de energie care se revarsă peste ei. Nativii vor fi cuceritori, sociabili, dar în limita impusă de ei, vor fi determinați să-și atingă scopurile, mai ales dacă sunt de natură financiară, și vor avea parte de trăiri intense, inclusiv în relații.

Politica