joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 13 mai 2020: Gemenii sunt aproape de o realizare profesională

Berbec: Începe o lungă și serioasă preocupare pentru starea ta de sănătate, în toate sensurile posibile. Este important să îți prețuiești echilibrul sau să ți-l recapeți, dacă l-ai pierdut.

Taur: Ar fi bine, de dragul apropiaților, să îți temperezi fluxul de idei, propuneri și inițiative, ca să lași loc și pentru ideile și propunerile lor.

Gemeni: Ești aproape de o realizare profesională, dar se diminuează entuziasmul sau chiar simpla atracție pe care o aveai față de acest mare pas înainte.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rac: Te întorci la un statut anterior pe care l-ai dorit foarte mult, dar ceva nu mai e la fel și are legătură cu felul în care au evoluat relațiile dintre oameni.

Leu: Este posibil să devii, dintr-odată, mai serios și mai interesat de latura misterioasă a vieții. E un lucru bun, dacă nu te conduce la concluzii pesimiste.

Fecioară: Te apropii de perfectarea unei înțelegeri avantajoase cu un partener strategic, dar pierzi din capitalul de imagine, dacă vei face acest pas.

Balanță: Munca începe să se complice, cel mai probabil pe plan sufletesc. Ar fi bine să acorzi mai multă atenție stării tale de sănătate și nevoilor sufletești, cele care te ajută să te echilibrezi.

Scorpion: Va trebui să acorzi atenția cuvenită chestiunilor sentimentale, cu mai mult curaj și determinare. În același timp, va trebui să eviți orice combinație financiară riscantă.

Săgetător: Situația cere o schimbare importantă, va trebui să treci de la interesul pentru asocieri, parteneriate, la atenția acordată familiei, casei și mediului intim.

Capricorn: Ești din ce în ce mai motivat să folosești orice prilej ca să te pui la punct cu anumite examene, diplome sau specializări suplimentare.

Vărsător: Banii încep să devină o preocupare foarte serioasă, poate și din cauză că apar probleme noi, care cer resurse financiare. Ar fi bine să fii sincer cu cei dragi.

Pești: Se schimbă ceva important în atitudinea ta față de casă și familie. Incerci să forțezi anumite schimbări fără să parcurgi pașii necesari, fără să discuți cu nimeni.




Politica