sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Dosar penal pentru trei tineri găsiți drogați pe o bancă din Slatina

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate (SCCO) Olt au deschis dosar penal în cazul a trei tineri găsiţi drogaţi, luni seara, pe o bancă din Slatina.

În seara de 11 aprilie, tinerii cu vârste cuprinse între 24 şi 35 de ani au fost observaţi pe o bancă de pe strada Libertăţii din municipiul Slatina.  La prima vedere, cei trei dădeau impresia că dorm, însă oamenii legii au observat că sunt incoerenţi și au chemat ambulanţa pentru a-i transporta la spital. În acest caz au fost anunţați şi poliţiştii de la Crimă Organizată, existând suspiciunea că tinerii s-au aflat sub influenţa drogurilor.

Potrivit Realitatea de Olt, unul dintre cei trei bărbați este cunoscut de poliţişti drept consumator de droguri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 „Polițiștii de ordine și siguranță  publică din cadrul Poliției municipiului Slatina, în timp ce efectuau serviciul de patrulare  au observat trei tineri, pe strada Libertății, din municipiul Slatina, care la prima vedere dormeau pe o bancă. Observând faptul că aceştia sunt incoerenţi, polițiștii au solicitat ambulanța pentru a fi transportați la spital. Totodată, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt au demarat verificări cu privire la aceste aspecte”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Politica