joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Agenți economici, amendați cu 45.000 de lei de polițiștii de investigare a criminalității economice

În ultimele 48 de ore, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt au aplicat sancțiuni în valoare de 45.000 de lei. Oamenii legii au continuat să acționeze pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite, astfel au găsit nereguli la șapte agenți economici din Olt.

În urma verificărilor efectuate la mai multe societăți comerciale de pe raza județului Olt,  polițiștii au identificat trei agenți economici care au încălcat prevederile Ordonanței de Urgență nr. 28/ 1999, privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, întrucât au comercializat produse fără a emite bon fiscal, fiind sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 30.000 de lei.

Alte 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 15.000 de lei, au fost aplicate unor societăți comerciale din județul Olt, care ofereau spre comercializare produse fără a avea documente legale de proveniență, încălcând prevederile Legii nr.12/ 1990, privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La finalul verificărilor, polițiștii au confiscat suma de 2.793 de lei, precum și 117 măști de protecție și 55 de perechi de mănuși.

Politica