vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Montini, pe lista lui Bergodi!

După ce l-a readus pe Pigliacelli la echipă, antrenorul italian plănuiește întărirea atacului cu un conațional.

În această vară, Mattia Montini, în vârstă de 28 de ani, încheie conturile cu Dinamo București. Astfel, el ar putea ajunge în Bănie din postura de jucător liber de contract. Montini i-a dat trei goluri lui Mangia, la mijlocul lui decembrie 2018.
În cadrul unui interviu recent acordat, atacantul italian a spus că Pigliacelli îl tot întreabă când vine în Bănie: „A fost un zvon că mă dorește cineva la Craiova, din ce am înțeles mă dorea Pițurcă. Pigliacelli m-a întrebat când vin la Craiova, dar nu este nimic adevărat pentru moment. El este foarte bucuros că a mers Nistor acolo. Pigliacelli mă dorește acolo, dar știu că și el are probleme la Craiova”.
Montini l-a periat și pe Bergodi în Fanatik, după înscăunarea acestuia în Bănie: „Îi urez mult noroc lui Cristiano Bergodi. El merită pentru că este un antrenor foarte bun și un om de mare calitate. Era bine dacă ajungea acolo chiar și mai devreme”, a declarat Mattia Montini.
Italianul s-a aflat și pe lista lui Pițurcă de care Rotaru ține cont, de vreme ce l-a înregimentat pe Nistor și totodată, sunt zvonuri că ar veni și Valerică Găman.

Politica