joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 12 mai. Vești importante în dragoste pentru zodii

Berbec

Cei aflați sub semnul Berbec își vor petrece această zi de marți în compania persoanei iubite. Puteți să vă faceți planuri de o mică vacanță în viitorul apropiat. Cel mai important este să vă petreceți timpul împreună cu persoana dragă.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurii au făcut o promisiunea pe care trebuie să o respecte, dacă nu, atunci o persoană apropiată s-ar putea să aibă de suferit. Cel mai probabil persoana iubită se bazează pe ajutorul vostru, mai ales dacă trece printr-o perioadă grea. Trebuie să le fiți alături și să le oferiți sprijinul necesar.

Gemeni

Gemenii sunt sfătuiți să ia o decizie cu privire la viața lor amoroasă. Trebuie să faceți alegerea potrivită pentru sănătatea dumneavoastră, deoarece veți putea suferi enorm. Cel mai bine este să cereți sfaturile prietenilor sau familiei pe care știți că vă puteți baza. Astrologii vă recomandă să nu vă grăbiți.

Rac

Racii pot simplifica foarte ușor situațiile complicate. Așadar astăzi puteți să faceți negocieri sau să semnați documente legale. Ocupați-vă timpul cu activități pe placul vostru. Dacă începeți să vă simțiți copleșit de situație sortați lucrurile și o să obțineți ceva frumos.

Leu

Dacă ai simțit că o voce interioară nu îți dă pace, este momentul să o elimini. Ați ascultat prea mult de ea și tot ce face este să vă tulbure. Încercați să ascultați și necazurile altora, astfel încât puteți să îi ajutați să treacă peste, iar din această experiență o să știți ce este bine și pentru voi.

Fecioară

Astăzi pentru cei aflați sub semnul Fecioară este o zi plină de succes. Toate planurile se leagă perfect și veți avea numai de câștigat. Nu te concentra prea tare pe ceva ce ai putea îmbunătăți, pentru că astfel vei rata toate lucrurile minunate care ți se vor întâmpla. Nimeni nu se așteaptă ca totul să iasă perfect, așa că bucură-te de moment.

Balanță

Nativii în Balanță trebuie să înțeleagă că relația nu este o presiune. Personalitatea autentică poate fi mai importantă decât orice altceva. Ziua de marți vă va oferi multe posibilități de a face noi conexiuni în afaceri. Pe partea de dragoste cineva vrea să te facă să înțelegi cât de mult îi pasă de tine. Așadar ai grijă să îi oferi un răspuns pozitiv, deoarece ar putea fi un început pentru o nouă fază a relației.

Scorpion

Scorpionii pot crede că este necesar să dăruiască multă atenție și să răspundă la foarte multe lucruri. Nu trebuie să vă simțiți presați de aceste lucruri care vă țin din lucru. Astăzi aveți destule de rezolvat și nu vă puteți permite să pierdeți timpul. Dacă nu puteți evita persoanele care își bagă nasul în ceea ce faceți, puteți să îi șocați și să vă distrați pe seama lor.

Săgetător

Săgetătorii au astăzi parte de o energie bună. Puteți să creați conexiuni cu oameni și să vă bucurați de satisfacțiile primite. Veți avea mai multe explozii de energie, astfel încât puteți să îi faceți pe cei din jurul vostru să se simtă mai bine, comunicați mai mult și veți reuși să aduceți bucurie și lucruri pozitive.

Capricorn

Cei aflați cub semnul Capricorn vor lucra mult în această zi de marți. Astrologii vă recomandă să amânați planurile de călătorii și să vă axați pe proiecte. Trebuie să aveți răbdare și să nu vă frustrați. Nu lăsa stresul să pună stăpânire pe tine, distrează-te dar și odihnește-te, pentru că ai nevoie de relaxare.

Vărsător

Nativii zodiei Vărsător sunt nevoiți să ia deciziile obiectiv, să nu se lase influențați de sentimente. În această zi de marți puteți să vă achiziționați ceva ce urmăriți de foarte multă vreme. Odată cu lăsarea serii veți primi o veste minunată de la un prieten apropiat, astfel încât apar noi oportunități de câștiguri.

Pești

Peștii în această zi de marți sunt cu capul în nori, așadar trebuie să aveți grijă la ce se întâmplă în jurul vostru. Încearcă să nu eviți discuțiile cu partenerul de viață, chiar dacă este vorba despre o problemă ce te frământă de multă vreme. Astrologii vă recomandă să prindeți curaj și să rezolvați această problemă. În plus, cineva apropiat ar putea să vă dea bătăi de cap, astfel încât apar și motive de gelozie.

Politica