vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Scandal amoros pe străzile Râmnicului: un tânăr a fost înjunghiat

Doi tineri în vârstă de 19 şi respectiv 22 de ani s-au certat după ce unul dintre ei i-ar fi făcut avansuri iubitei celuilalt. Incidentul a avut loc pe strada Morilor din Râmnicu Vâlcea. Altercația a degenerat, iar unul dintre tineri a scos un obiect tăietăr și l-a înjunghiat pe celălalt în umăr și în partea dorsală, după care a fugit de la locul faptei.
Poliţiştii l-au dat în urmărire pe fugar şi au aflat că nu se deplasase prea departe. Acesta ajunsese în oraşul vecin – Ocnele Mari, la 10 km depărtare. Oamenii legii au considerat că tânărul reprezenta un pericol destul de mare, așa că au trimis în căutarea lui forţele speciale, care l-au încătuşat şi adus la Râmnicu Vâlcea unde a fost reţinut pentru 24 de ore. Victima a ajuns la spital, dar cu răni ușoare.
„Poliţiştii din Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă, de un tânăr de 22 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Morilor, a fost înţepat cu un obiect tăietor – înţepător. Poliţiştii au ajuns imediat la faţa locului unde au constatat că cele sesizate se confirmă. În fapt, între apelant şi un tânăr de 19 ani, a avut loc un conflict spontan în urma căruia tânărul de 22 de ani ar fi fost înţepat, de celălalt tânăr cu un obiect tăietor înţepător în zona umărului şi zona dorsală, acesta fiind transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale, nefiind nevoie de internarea acestuia. Tânărul de 19 ani nu a fost identificat la faţa locului, acesta fiind depistat de poliţiştii pe raza oraşului Ocnele Mari. În urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reţinerea pe 24 de ore a tânărului, acesta fiind încarcerat la Centru de Reţinere şi Arest Preventiv, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Cătălin Udrea.
Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea în vederea dispunerii de măsuri legale. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi a poliţiştilor din cadrul Poliţiei Oraşului Ocnele Mari.

Politica