joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Cercetat pentru dare de mită după ce a încercat să corupă un polițist rutier din Dolj

Ofiţerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj, au realizat, joi, prinderea în flagrant a unui bărbat, în vârstă de 43 anidin orașul Balș, județul Olt, în timp ce oferea o sumă de bani unui echipaj de poliţie rutieră, pentru a nu întocmi actele de constatare a unei contravenţii la regimul circulaţiei rutiere.

Potrivit comunicatului DGA, citat de olt-alert.ro, „În fapt,  în jurul orelor 18,00, echipajul de poliţie rutieră format dintr-un  agent de poliție din cadrul I.P.J. Dolj – Poliţia Oraş Filiaşi, compartimentul rutier și un jandarm din cadrul I.J.J. Dolj, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a oprit în trafic, pe DE 70, pe raza localității Răcarii de Sus, jud. Dolj, un bărbat care conducea un autoturism cu viteza de 106 km/oră, iar pentru a nu i se întocmi procesul verbal de constatare a contravenţiei, precum şi a sancţiunii complementare prinvind suspendarea dreptului de a conduce, a oferit agentului de poliţie o sumă de bani”.

Polițistul a refuzat categoric şi și-a anunţat şeful ierarhic, precum şi DGA Dolj, continuând să întocmească actele de constatare a contravenţiei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ca urmare a sesizării, conducătorul auto a fost prins în flagrant imediat după ce a oferit suma de bani agentului de poliţie.

Ieri, procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj a dispus cercetarea sub control judiciar a inculpatului pe o perioadă de 60 de zile.

Politica