joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Parcurile Râmnicului sunt pregătite pentru relaxarea de după 15 mai

Echipele de la Sectorul Spaţii Verzi din Râmnicu Vâlcea lucrează intens în parcurile Zăvoi, Mircea cel Bătrân, Nord (lângă Liceul Tehnologic Forestier) şi Antonio Copetti (lângă Teatrul „Anton Pann”). Autoritățile locale vor să pregătească orașul pentru data de 15 mai, atunci când restricțiile se vor mai relaxa.
„În consecinţa anunţurilor oficiale conform cărora starea de urgenţă nu va fi prelungită, iar după data de 15 mai se are în vedere redeschiderea parcurilor, Pieţe Prest SA a demarat o acţiune de înfrumuseţare a parcurilor din Râmnicu Vâlcea în care, în baza Hotărârii nr. 3 a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă, accesul publicului a fost interzis din 20 martie. Drept urmare, echipele de la Sectorul Spaţii Verzi lucrează intens în parcurile Zăvoi, Mircea cel Bătrân, Nord (lângă Liceul Tehnologic Forestier) şi Antonio Copetti (lângă Teatrul „Anton Pann”), unde desfăşoară activităţi de cosire a ierbii, plantare de flori, măturat alei etc.”, se arată într-un comunicat al Primăriei Râmnicu Vâlcea.
Nu sunt omise nici alte spaţii publice amenajate cu zone verzi, inclusiv cele din jurul Muzeului Judeţean Vâlcea sau de lângă Casa Memorială Anton Pann, instituţii de cultură care, de asemenea, îşi vor putea relua activitatea după relaxarea măsurilor împotriva epidemiei de Covid-19.

Politica