vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 8 mai. Vărsătorii riscă să comită greșeli și să nu ia decizii obiectiv

BERBEC 

Berbecii care nu văd luminița de la capătul tunelului trebuie să știe că totul este o chestiune de timp. Va veni un moment în care lucrurile vor deveni foarte clare, în special pe plan personal. Între timp pune-ți ordine în gânduri, fii aproape de cei dragi și ai grijă să nu îți pierzi speranța.

TAUR 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cuvintele pot avea un impact enorm asupra unor persoane care se confruntă cu probleme, așa că Taurii sunt sfătuiți să își aleagă vorbele cu grijă. De altfel, e preferabil să te păstrezi la distanță de anumite situații delicate, pentru că s-ar putea să nu rezolvi nimic dacă te implici. Vești bune, în schimb, pe plan financiar. Nativii din zodia Taur ar putea pune mâna pe o sumă frumoasă de bani sau ar putea primi o ofertă imposibil de refuzat.

Gemeni

Gemenii să se pregătească sufletește, pentru că un schimb de mesaje cu o persoană s-ar putea transforma rapid într-un flirt cu potențial. Dragostea nu ține cont de ziduri, așa că nu pleca de la ideea că totul este o glumă nevinovată. S-ar putea ca lucrurile să se miște mai rapid decât îți imaginezi.

Rac

Astăzi, o mică dramă ar putea deveni un punct de cotitură pentru tine. Te îndrepți spre o schimbare majoră în viața ta, așa că trebuie să profiți la maximum. Încearcă să comunici mai mult cu ceilalți. Prea multă introspecție te va face timid. Acum nu contează prea mult ce crezi tu despre tine. Ci contează ce cred ceilalți despre tine. Încearcă să afli asta cât mai curând.

Leu

E firesc ca perspective diferite să creeze opinii diferite, așa că dacă ești în contradicție cu o persoană, ține cont de faptul că realitatea ei este diferită de a ta. Nu e nici mai bună, nici mai rea – e doar diferită. Dacă nu te judecă, nu ar trebui nici tu să o judeci. Și chiar dacă te judecă, fii tu cel mai înțelept. Doar așa vei câștiga mai multă încredere din partea celorlalți.

Fecioară

O persoană care ți-a fost prezentată recent te poate ajuta să demarezi un proiect. Viteza este o prioritate, așa că profită de ocazie dacă simți o conexiune cu această persoană. Nu dispera dacă potențialul tău binefăcător nu este disponibil chiar acum. Va veni și timpul când vei prelua frâiele și vei trece la acțiune.

Balanță

Ia-o mai încet astăzi. Nu ar fi înțelept să te agiți prea mult acum. Este posibil să existe anumite căi tentante de urmărit, dar fii prudent cu privire la cele pe care alegi să mergi, pentru că lucrurile s-ar putea să nu fie așa cum te aștepți. Intri într-o fază mai prudentă, care îți poate afecta viața mai mult decât îți dai seama la început. Dar fii sigur că toate schimbările viitoare sunt pozitive.

Scorpion

Aveți destul de multe trucuri în mânecă acum, mai mult decât vă puteți da seama. În acest moment, ceea ce faceți în continuare poate influența cu adevărat cât de mult crește miza. Toată lumea este gata să facă o pauză, iar rezultatul depinde de tine, așa că nu-ți fie frică să împingi lucrurile la limită. Pentru prima dată într-o lungă perioadă de timp ai șansa să ajungi în vârf indiferent de modul în care te vei poziționa, tot ce contează e să acționezi.

Săgetător

Există o mulțime de energie irosită în viața ta chiar acum și ar trebui rezolvi asta cât mai curând posibil. De ce lupți atât de mult pentru a-ți croi drumul, dacă să accepți ceea ce dorește cealaltă persoană ar putea fi în interesul tău? Acesta nu este momentul pentru a fi supraprotejat în egoul tău. Doar pentru că nu este ideea ta, nu înseamnă că nu vă va plăcea să o urmezi. Cedați și urmați indicațiile celorlalți. Nu veți regreta.

Capricorn

Pentru nativii zodiei Capricorn, ziua va trece extrem de greu. Vei munci mai mult decât este necesar, pentru că simți că nu ești suficient de productiv. Nu te enerva pe cei din jur, nu este nimeni vinovat pentru că tu ești nervos și agitat. Sfatul astrelor penstru tine este să ai răbdare și să nu îți verși frustrările pe care le ai asupra altora. După serviciu, încearcă să te relaxezi cumva. Scapă de stres și nu uita să te odihnești.

Vărsător

Nativii zodiei Vărsător riscă să comită greșeli și să nu ia decizii obiectiv, lăsându-se influenţaţi de sentimente. Ziua de vineri poate fi pentru tine o zi bună pentru achiziții. Dacă urmărești de multă vreme un lucru de care ai nevoie și pe care vrei să îl cumperi, azi este ziua potrivită. Spre seară, o să primești o veste excelentă de la un prieten. Apar noi oportunități și semnele unei afaceri de succes.

Pești

Peștii sunt cu capul în nori toată ziua. Astăzi, mai mult ca oricând, vrei să rămâi departe de lume și de agitație. În plan sentimental, există niște probleme pe care trebuie să le discuți cu partenerul de viață, dar eviți și încerci să te eschivezi. Sfatul astrelor este să îți fac curaj, să îți inima în piept și să porți acest dialog cu jumătatea ea. Stai liniștit, nu se va ajunge la despărțire, trebuie doar să acorzi mai multă atenție relației.

Politica