marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 6 mai. Berbecii vor avea parte de noi oportunități în sectorul comunicării

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de noi oportunități în sectorul comunicării, legate de activități de comunicare, jurnalism, PR, comerț, negocieri și tranzacții. Lasați în spate niște mentalități învechite, niște credințe, dar și niște idei legate de turism, călătorii în străinătate. O diplomă pe care nu au folosit-o niciodată sau pe care o obțin de acum înainte le poate fi de ajutor în carieră.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia în următorul an și jumătate să-și stabilizeze situația financiară, să obțină profituri considerabile care să le confere siguranță și confort. Unii nativi se pot folosi de o moștenire sau de un împrumut pentru a face o investiție rentabilă.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de ingresul Nodului Lunar Notrd întocmai în semnul lor, cu puternic impact asupra personalității. Nativii vor avea ocazia să-și dezvolte viața personală într-o direcție dorită, să-și recâștige identitatea și imaginea de sine, să-și reconfigureze direcția de viitor.

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia să renunțe la dependențe și vicii, la relații toxice, la gânduri nocive și astfel să-și îmbunătățească remarcabil starea psihică, dar și cea fizică în cazul celor care s-au confruntat cu probleme de sănătate.

Leu

Cei născuți în zodia Leu au ocazia să lege noi relații de prietenie, să intre în noi anturaje care să-i propulseze, în care să se afirme, dar cel mai important, în care să simtă că rezonează cu cei din jur.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea șanse și oportunități legate de carieră. Mativii pot în acest an și jumătate să-și schimbe statutul, să avanseze într-o funcție și să-și îmbunătățească remarcabil imaginea, reputația.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au șansa în următorul an și jumătate să învețe lucruri noi, să studieze noi domenii, să obțină diplome și atestate care să-i ajute în evoluția profesională, dar, pe de altă parte, poate fi vorba și o mare dorință de evoluție spirituală.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au șansa în următoarea perioadă să-și revină din punct de vedere financiar, însă nu va fi nici ușor și nici rapid. Mulți nativi vor tinde să lege relații intime și afective bazate pe interese materiale.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul Nodului Lunar Sud întocmai prin semnul lor și pentru aceștia va fi vorba de o întâlnire cu trecutul, cu propria lor karmă. Nativii vor face schimbări legate de mentalitate, atitudine, comportament și vor tinde către legarea relațiilor de lungă durată, inclusiv a căsătoriei.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de noi începuturi legate de muncă. În următorul an și jumătate nativii vor schimba modul în care-și desfășoară activitățile, modul în care interacționează cu colegii și vor simți să aducă îmbunătățiri stilului de viață actual.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia să iubească din nou, să evolueze către un alt fel de iubire. Totodată, nativii vor reuși să se remarce prin pasiuni, abilități artistice și creative și nu este exclus ca mulți Vărsători să devină părinți în perioada următoare.

Pești

Cei născuți în zodia Pești vor simți nevoia în următorul an și jumătate să se dedice familiei sau să-și construiască o familie, o casă, un cămin. Mulți nativi vor renova o locuință, vor cumpăra un apartament.

Politica