sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Containerele cumpărate de Primăria Târgu Jiu au ajuns la Spitalul Județean

Primăria municipiului Târgu Jiu a achiziționat cinci containere pe care le-a și dat în folosință Spitalului Județean pentru perioada stării de urgență. Anunțul a fost făcut chiar de primarul orașului Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Edilul-șef a declarat că autoritățile locale își doresc să ajute Spitalul Județean din oraș.
„Au venit cele cinci containere pe care le-am și dat în folosință Spitalului Județean pentru perioada stării de urgență. Sunt unități locative moderne, care măsoară 2,5 metri lățime și 6 metri lungime. Sunt dotate cu rețea electrică, aparate de aer condiționat, baie cu tot ceea ce este necesar, inclusiv boiler electric. Trei dintre containere au fost duse la Spitalul Tudor Vladimirescu, iar două la Secția de Boli Infecțioase. Continuăm să ajutăm Spitalul Județean Târgu Jiu și vom răspunde mereu solicitărilor conducerii acestuia, așa cum am făcut-o și atunci când am alocat cele 6 miliarde de lei vechi pentru aparatură medicală”, a transmis Marcel Romanescu.
Valoarea unui container este de aproximativ 10.000 de euro. Acestea pot fi folosite, ulterior, pentru cazarea persoanelor aflate în situații dificile pe o anumită perioadă, mai ales că sunt dotate cu toate utilitățile. Ca să fie funcționale este nevoie ca locul unde sunt amplasate să existe rețele de canalizare menajeră, energie electrică, apă și gaze.

Politica