sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Începe distribuirea tichetelor sociale pentru Situații de Urgență, în Slatina

Primăria municipiului Slatina anunță demararea acțiunii de distribuire a tichetelor sociale pentru Situații de Urgență începând de marți, 5 mai, procedură reglementată prin Hotărârea Consiliului Local nr. 70/2020.
Operațiunea se va desfășura prin intermediul echipelor mixte formate din angajați ai Direcției Asistență Socială Slatina, cu sprijinul angajaților Direcției Poliția Locală, care se vor deplasa la domiciliul persoanelor declarate eligibile în urma verificărilor efectuate în prealabil.
Solicitantul va intra în posesia tichetelor doar după ce va consulta și semna documentele completate telefonic care au stat la baza aprobării acordării dreptului. Dacă este cazul, se vor solicita și scana/fotografia documentele necesare, în cazul solicitării telefonice sau care nu au fost depuse odată cu cererea.
În posesia Tichetelor Sociale pentru Situații de Urgență poate intra doar titularul de dreptului (solicitantul).
Tichetele sociale, în valoare cumulată de 300 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, articole de protecție individuală, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Politica