vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Firmele vor putea solicita Certificate de Situaţie de Urgenţă şi pentru aprilie

Ministerul Economiei lucrează la o Ordonanţă de Urgenţă prin care va acorda posibilitatea de solicitare a Certificatelor de Situaţie de Urgenţă şi firmelor cărora li s-au diminuat încasările în aprilie.

„Se lucrează la modificarea OMEEMA 791/2020 de eliberare a Certificatelor de Situaţie de Urgenţă! Ca mulţi alţi antreprenori şi operatorii din domeniul transportului rutier de mărfuri s-au adresat Ministrului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri în legătură cu posibilitatea solicitării CSU şi în cazul diminuării încasărilor/veniturilor în luna aprilie”, afirmă Ministerul Economiei, citat de Adevărul.

Potrivit acestuia, Ministerul Economiei a realizat draftul de Ordonanţă de Urgenţă care va reglementa extinderea posibilităţii operatorilor economici de a solicita CSU şi pentru cazul diminuării cu minimum 25% a încasărilor sau veniturilor în luna aprilie, raportat la media lunilor ianuarie – februarie 2020.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După finalizarea procedurilor de avizate interinstituţională, actul normativ urmează a fi înaintat spre aprobare şi adoptare Guvernului.

Politica