vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 4 mai 2020. Succes pe plan financiar pentru o zodie

Berbec

Când eşti convins că adevărul e la tine, eşti capabil să lupţi până în pânzele albe, pentru că nu suporţi ca altul, care apelează la tertipuri incorecte, să fie cu un pas înaintea ta. Azi eşti convins că tu deţii dreptatea absolută şi faci tot posibilul să-l detronezi de pe locul nemeritat pe cel care a câştigat prin căi incorecte. Nu acuza pe nimeni fără să ai dovezi şi dacă e să intri într-o luptă pentru a scoate la lumină adevărul, fii sigur că deţii toate instrumentele legale pentru a-l învinge.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Adu-ţi aminte de o sarcină pe care nu ai dus-o la îndeplinire la timpul potrivit, cândva în trecut, şi care acum îşi cere de urgenţă dreptul de a o termina. Aruncă deci o privire înapoi, pentru că acum deţii toate resursele pentru a o încheia cu brio şi a o şterge mai apoi de pe lista de restanţe. Că e vorba de un împrumut în bani nereturnat până acum, de o promisiune neonorată sau de un plan abandonat mai demult, acum toate ar putea merge mult mai uşor, ca atare ocupă-te un pic şi de lucrurile uitate printre amintiri.

Gemeni

Prezenţa ta e benefică unor persoane care trec prin momente dificile. Tu reuşeşti să le inspiri încredere, siguranţă, de parcă garanţiile pe care le oferi le alungă lor starea de teamă care i-a copleşit. Probabil participi concret la rezolvarea problemelor lor actuale, ceea ce le dă lor curajul de a se lupta în continuare cu piedicile care îi tot ţin pe loc. Cu tine alături, parcă nu mai sunt la fel de neputincioşi, deci oferă-le sfaturi şi susţinere cu toată fiinţa ta, pentru că tu devii punctul lor de sprijin într-o mare de nesiguranţă.

Rac

Nu poţi trece, deocamdată, la etapa următoare a unui plan de la care aveai mari speranţe şi totul din cauza unei piedici venite de la o persoană care încearcă să-ţi mai taie avântul. Nu renunţa la scopul tău, dar ascultă totuşi sfaturile sale, pentru că e posibil să fie o idee bună, care va duce acolo unde vrei să ajungi, dar pe alte căi decât ai ales tu prima dată. Dacă cineva te opreşte, nu înseamnă neapărat că îţi vrea răul, ci doar îţi atrage atenţia asupra unor puncte slabe în planurile tale, pe care le poţi repara sau ocoli la timp.

Leu

Anturajul nu te ajută deloc în ceea ce vrei să realizezi, pentru că te influenţează negativ, te ţine pe loc, te face să te îndoieşti chiar şi tu de şansele tale de succes. Decât în asemenea mediu ostil şi nefast, mai bine te-ai descurca singur, pentru că nu primeşti nici un stimulent de la astfel de oameni. Dacă ei au trecut prin eşecuri în situaţii similare, nu înseamnă că nu mai are rost să încerci şi tu. Fiecare cu norocul lui, la urma urmei, şi ţie s-ar putea să-ţi iasă perfect, ca atare rămâi imun la încercările lor de a te opri din elan. Nu te lăsa copleşit de văicărelile lor şi de poveştile lor cu final trist.

Fecioară

Nu prea ai cu cine colabora eficient, în ciuda dorinţei tale de a construi ceva concret. Când te uiţi în jur, e cam gol sau, chiar dacă te afli în cel mai aglomerat mediu, nu ai parte de tovarăşi prea cooperanţi. Toate propunerile tale rămân fără ecou, nu ating coarda celor care te ascultă, ca atare, dacă vrei o zi de succes, fă pe cont propriu tot ce ţi-ai propus. Nu apela la alţii pentru că unii spun nu din start ori din comoditate, ori din neîncredere (în tine sau în forţele lor), ori dintr-un dezinteres vizibil. Tu, în schimb, ai un interes foarte bine stabilit şi nu pierzi timpul degeaba: te apuci de treabă, în ciuda tuturor afronturilor şi lucrurile chiar evoluează!

Balanță

Primeşti o veste despre nişte evenimente viitoare, dar nu-ţi place deloc ce auzi. Sunt veşti cam triste, pesimiste, de care nu te poţi agăţa cu nici un chip, pentru că îţi taie complet orice speranţă. Se poate face ceva pentru a evita acea situaţie neplăcută, şi cum primeşti vestea din timp, poţi interveni cu precauţie în aşa fel încât să ocoleşti ghinionul. Ca atare chiar şi în faţa veştii proaste, tu tot reuşeşti să îţi aduni repede gândurile ca să mergi mai departe.

Scorpion

Eşti foarte preocupat de plăţile acestei perioade a lunii, pentru că nu ai vrea să rămâi cu datorii neachitate. Faci un efort să scapi de restanţe şi de plăţi amânate în ultima vreme, chiar dacă asta ar însemna să rămâi cu buzunarele goale. Lefter, dar mulţumit că ai scăpat de nişte datorii greu de dus mai departe, vei răsufla uşurat când le vei şterge de pe listă. Ce-i drept, trebuie să renunţi la alte cheltuieli potrivite acestui moment, dar consideri că acum sunt mai importante obligaţiile curente.

Săgetător

Intervenţia bruscă a altor persoane în treburile tale cade ca un trăsnet, pentru că-ţi strică toate planurile. Dacă nu ai depinde de nimeni, lucrurile ar merge mai bine, dar mai sunt şi alte persoane implicate care mai mult te încurcă. Nu privi doar partea negativă a rolului celorlalţi în afacerile tale, pentru că vei descoperi că au şi un efect benefic asupra ta. Prin simpla lor apariţie neaşteptată, te obligă să-ţi aduni mai bine forţele şi să îţi argumentezi mai vehement părerile. Când eşti de unul singur, eşti tentat să te laşi furat de ideea că merge oricum…

Capricorn

Ajungi la capătul unei acţiuni care te-a solicitat la maximum iar finalul este de-a dreptul relaxant. Îţi poţi recăpăta liniştea pentru că totul ajunge la capăt şi poţi să te detaşezi de tot iureşul evenimentelor din ultima perioadă. Poate să nu fie chiar finalul aşteptat, ci altul de sacrificiu, doar pentru a termina odată şi-odată tot stresul, dar acum nu contează la ce nivel ai ajuns şi cum, ci faptul că poţi pune punct, fără să te mai gândeşti la ce a fost. Finalul e important, nu rezultatul atins.

Vărsător

Toate ar trebui să-ţi meargă ca pe roate azi, pentru că planează un aer norocos în jurul tău. De fapt, ai şansa de a întâlni o mulţime de oameni care, mai devreme sau mai târziu, vor juca roluri cheie în planurile tale, deci ţine minte numele celor care îţi apar astăzi în cale şi fă-ţi-i prieteni. Va veni o zi când vei putea apela la ei cu succes. Ai impresia că toate merg strună, că toate piedicile au dispărut din calea ta şi că de fiecare dată treci prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a primi exact ce căutai. Mai rar asemenea auspicii!

Pești

Ai norocul de a te alătura unui colectiv de persoane a cărei prezenţă te încarcă pozitiv, te stimulează să te implici într-o activitate nouă şi palpitantă, iar cooperarea merge strună. Când ai asemenea anturaj alături, simţi că eşti capabil de orice, parcă ai aripi şi toate evoluează într-un ritm susţinut către scopul cel mai înalt. Când ai alături echipa de oameni potrivită pentru ceea ce ţi-ai propus, nimic nu te opreşte şi ai forţa necesară chiar şi pentru cele mai dificile confruntări. Singur, ar fi mai greu, tocmai de aceea trebuie să profiţi de excelenta comunicare pe care o ai cu grupul care te susţine.

Politica