vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 3 mai 2020. Leii vor deveni obsedați de o idee

Berbec

Nativii în zodia berbec, în data de 3 mai, vor avea tendința să ia decizii destul de greșite, se vor pripi, iar acest lucru se va întâmpla doar din lipsa de interes acordată. De asemenea, din această cauză, este foarte posibil să existe conflicte între berbeci și membrii familiei.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nativii în zodia taur, în data de 3 mai, vor simți un dor foarte mare legat de o persoană cu care nu au mai vorbit de ceva vreme. Este cazul ca taurii să își asume ceea ce simt și să acționeze în consecință, mai ales când la mijloc există niște sentimente pure și dezinteresate.

Gemeni

Nativii în zodia gemeni, în data de 3 mai, au acumulat foarte multă oboseală în ultima vreme, dat fiind faptul că aceștia sunt nevoiți să ducă la bun sfârșit sarcinile pentru două persoane. Tocmai din această cauză, capacitatea gemenilor de concentrare a ajuns la un punct foarte slab.

Rac

Nativii în zodia rac, în data de 3 mai, vor simți o nevoie acută de o deconectare de tot ceea ce înseamnă muncă și agitație. Este cazul să vă depășiți acest hop prin simplul fapt de a vă asculta instinctele și de a acționa în consecința acestora. Nu este deloc o idee bună să vă suprasolicitați. .

Leu

Nativii în zodia leu, în data de 3 mai, ar trebui să se bucure mai mult de lucrurile mici și să nu mai aștepte venirea unor reușite foarte mari pentru a fi fericiți. De asemenea, leii se vor confrunta cu o obsesie legată de o idee care nu le oferă pace.

Fecioară

Nativii în zodia fecioară, în data de 3 mai, vor ieși din zona lor de confort și vor face lucrurile pe care le doresc de mult timp. De obicei, fecioarele tind să țină cont foarte mult de ceea ce cred cei din jur, iar acest lucru le pune foarte multe piedici în viață, ci nu doar în această zi.

Balanță

Nativii în zodia balanță, în data de 3 mai, în sfârșit au ocazia să aibă grijă și de ei, de nevoile și dorințele proprii. Balanțele tind să exagereze cu munca la job, iar din această cauză vor claca cât de curând.

Scorpion

Nativii în zodia scorpion, în data de 3 mai, vor avea unele discuții în contradictoriu cu persoana iubită. Aceste probleme apar fie din cauze financiare, fie din lipsa neîncrederii reciproce.

Săgetător

Natvii în zodia săgetător, în data de 3 mai, vor avea câștiguri financiare substanțiale. Poate fi vorba despre un salariu mărit sau chiar despre niște bonusuri pentru performanță la locul de muncă.

Capricorn

Nativii în zodia capricorn, în data de 3 mai, vor avea nevoie de niște sfaturi din partea unor oameni avizați în anumite domenii. Cu toate că aceștia vor avea tendința să creadă că este floare la ureche să facă un anumit lucru, se înșală amarnic șie xistă posibilitatea să facă o greșeală catastrofală.

Vărsător

Nativii în zodia vărsător, în data de 3 mai, vor avea tendința să își schimbe opiniile după cum bate vântul. Oamenii din jur nu vor aprecia acest lucru la tine și vor simți nevoia să se îndepărteze de o persoană foarte schimbătoare și care nu poate fi hotărâtă.

Pești

Nativii în zodia pești, în data de 3 mai, vor avea ocaiza să afle un adevăr pe care îl bănuiau cu ceva timp în urmă. Această confirmare vine din partea unei persoane foarte importante, iar acest lucru aduce liniște în viața peștilor.

Politica