joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

HOROSCOP 1 mai 2020. Peștii sunt sfătuiți să nu răspundă la provocări

Berbec Ai senzaţia că toată lumea are ceva cu tine, dar nu e deloc aşa. Cei care te critică, o fac cu un ton constructiv, prin care chiar vor să-ţi fie de ajutor, nicidecum să-ţi taie elanul. Ascultă părerile altora, chiar dacă nu eşti de acord cu ele, pentru că, mai devreme sau mai târziu, vei ajunge la vorba lor. Merită să ţii minte opiniile care se vehiculează, nu le ignora, pentru că vei regreta într-o zi că nu ai ascultat ba de unul ba de altul care ţi-au oferit informaţii folositoare cândva. Dacă acum spui nu, când vei da piept cu ceea ce ţi-au spus ei acum, vei încerca să-ţi aminteşti ce ai trecut cu vederea.

Taur
Ceva nu iese bine în planurile zilei, poate nu neapărat din cauza ta, ci a altor factori ce nu ţin de tine şi care intervin când ţi-e lumea mai dragă. Ori te trezeşti cu o problemă de sănătate nedorită, ori cu musafiri a căror prezenţă nu-ţi face nicio plăcere, ori cu un alt eveniment neplăcut care te obligă să renunţi la alte lucruri, poate mult mai amuzante, ca să te ocupi de ceva mai trist şi mai urât. Nu te împovăra cu atmosfera sumbră lăsată dintr-o dată, ci rezolvă cât mai repede problema ivită ca mai apoi să te poţi relaxa şi cu lucruri mai bune! E un hop neînsemnat şi trecător, nu-l trata ca pe un dezastru, că nu merită.

Gemeni
Aşteaptă să termini mai întâi proiectul pe rol, înainte de a-i evalua şi a extrage nişte concluzii din tot ce ai construit. Ai muncit mult, ai investit timp şi energie, dar rezultatele te satisfac pe deplin, este ceea ce ai sperat să obţii. Sunt rezultate concrete, palpabile, vizibile, care pot fi măsurate şi valorificate, deci cum să nu fii mândru că ai ajuns aici? Nu fi modest dacă tot ai atins un nivel care poate fi deja spus lumii, pentru că ai motive binemeritate de mândrie. Unii îţi vor urma exemplul, alţii vor avea de învăţat din sfaturile tale, deci este un moment de bilanţ demn de laudă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rac
Eşti cam nervos şi, dacă nu ţii sub control manifestările agresive, poţi strica ziua altora! Fii mai atent ce spui şi cum te comporţi mai ales cu cei care ţin la tine. Nu ţi-ar păsa să scoţi din sărite un străin pe stradă, dar să îl faci să sufere pe omul cel mai drag ţie, nu ţi-ar cădea tocmai bine! Alege-ţi cu grijă vorbele, mai ales dacă cel de lângă tine e mai sensibil din fire sau trece prin momente dificile, pentru că nu are nevoie acum nici de critici, nici de predici, nici de dispute, ci doar de multă înţelegere. Pune-te în pielea lui un pic şi vezi ce simţi.

Leu
E o zi cu două feţe, de parcă treci de la o extremă la alta de câteva ori. Ceea ce începe rău, tinde ulterior spre bine, dar nu ţine mult şi aluneci înapoi în zona sensibilă, dar această oscilaţie sus-jos se va menţine pe tot parcursul zilei, încât nici nu vei putea spune, la final, dacă ziua a fost bună sau rea, de vreme ce cunoşti ambele feţe ale monedei. Nu trata nimic la extreme: bucură-te cu moderaţie iar problemele tratează-le cu umor, deoarece o atitudine de mijloc – nici plus, nici minus – ar fi de preferat. Conştient că ai parte şi de bine şi de rău la pachet, în acelaşi timp, vei şti să depăşeşti cu bine orice situaţie.

Fecioară
Glumele nu se potrivesc în orice situaţie, ca atare fii atent cu cine îţi permiţi azi să faci poante, ca nu cumva să strice mai mult! Ai putea fi tentat să tratezi cu superficialitate o situaţie care pe altul îl irită şi astfel torni gaz pe foc fără motiv. Nu orice situaţie poate fi tratată cu ironie, deci ajustează-ţi comportamentul şi modul de a comunica în funcţie de starea psihică a celuilalt. Nu ai vrea să reacţioneze agresiv la glumele tale, deci poartă-te cu mănuşi cu cei pe care îi simţi că stau pe un butoi cu pulbere. De ce să fii tu scânteia care-i aruncă în aer?

Balanță
Primeşti un sfat atât de bun, încât merită să îl pui imediat în practică! Este fundamentul perfect pentru proiectul pe care îl clădeşti pas cu pas, cărămida de pornire, deci începe să construieşti în jurul său cu încredere şi entuziasm, deoarece roadele vor apărea foarte repede. Uneori e nevoie doar de o încurajare pentru a te apuca de treabă, iar azi ai noroc: primeşti exact porţia potrivită de energie pentru a te apuca de o treabă care îţi place, care te încântă, care va aduce rezultate excelente! Consideră totul ca pe un start bun către o mare reuşită de care te vei bucura multă vreme.

Scorpion
Nu te mai gândi la lunga listă de aspecte pe care nu le doreşti în calea ta şi care, culmea, tocmai ele tot dau buzna peste tine, ci concentrează-ţi atenţia doar asupra lucrurilor pe care ţi le doreşti! O continuă luptă de a alunga ceea ce nu-ţi place nu e deloc în avantajul tău, ca atare prefă-te că acestea nici nu există şi începe să-ţi formulezi visele prin declaraţii afirmative. Spune ce vrei, spune ce visezi, spune ce doreşti, şi nicidecum nu porni într-o nouă acţiune spunând cum NU ai vrea tu să meargă lucrurile. Evită deci declaraţii gen nu vreau să mai fiu bolnav, nu vreau să mai fiu singur, ci schimbă un pic polaritatea cuvintelor tale: vreau să fiu sănătos, vreau să fiu iubit şi să iubesc.

Săgetător
Răspunsul pe care îl primeşti nu te ajută prea mult, pentru că pare a fi o soluţie nepotrivită situaţiei de faţă. Consideri că nu este un răspuns corect în urma unei analize juste, deci trebuie să lupţi să restabileşti ordinea în această problemă. Încearcă să înţelegi unde s-au strecurat informaţii false şi ce anume a determinat situaţia de faţă, deoarece la mijloc se află o impresie formată greşit asupra unei probleme care stă cu totul altfel decât pare. Cu cât aprofundezi mai lucid situaţia, cu atât şansele de a o readuce la normal cresc.

Capricorn
Banii nu sunt pe un teren prea bun ca să-ţi faci planuri costisitoare, ca atare trebuie să drămuieşti cu prudenţă fiecare leuţ, ca să nu dezechilibrezi balanţa. Nu înseamnă că nu vei plăti tot ce ţi-ai propus, ci doar că, după ce lista da datorii va fi adusă la zi, nu prea vei mai rămâne cu nimic pe lângă. Fă un efort să ţii sub control cheltuielile acestei perioade, pentru că te afli pe un teren cam sensibil în care orice abatere inutilă se poate solda cu alte şi alte datorii. Dacă anumite cumpărături nu sunt obligatorii chiar acum, mai bine renunţi la ele sau le laşi pentru altădată, când vei sta mai bine cu banii.

Vărsător
Duci după tine amintiri pe care le-ai stocat în memorie într-o formă falsă, deci sigur eşti indus în eroare de senzaţii greşit interpretate, de amăgiri, de situaţii neadevărate din trecut. E vremea să te trezeşti la realitate şi să vezi lucrurile exact aşa cum sunt ele, fără să mai inventezi nimic, fără să te mai laşi influenţat de scenarii fanteziste care te trimit pe o pistă falsă. Nu crede nimic din ceea ce îţi aminteşti tu din alte timpuri, ci detaşează-te de acele vremuri, pentru că nu ai păstrat în amintire cele mai corecte informaţii. Tot ce revine acum în minte sunt informaţii greşit memorate, şi ar fi nevoie de o mai atentă investigare a acestor date pe care le tot duci după tine. Nu mai sunt demult valabile, dar tu tot pe ele te bazezi.

Pești
Unii sunt nervoşi şi îşi eliberează răutăţile pe oricine le cade în plasă, iar azi se pare că tu eşti în colimatorul lor. Nu te încărca inutil de energiile lor negative care îţi pot face mult rău, deci cel mai bine ar fi să nu le dai satisfacţie, să-i ignori, să-ţi ţii la respect, pentru că ei abia aşteaptă o nouă victimă în tirul lor. Nu eşti tu acela, ca atare nu accepta să consumi otrava aruncată de ei pe oricine. E problema lor de ce sunt atât de nervoşi, dar tu ce vină ai să captezi tot ce dau ei afară cu răutate? Abordează o atitudine rece, indiferentă, impasibilă, ca să le arăţi că pe tine nu te poate atinge nimic din ploaia lor de cuvinte aspre. Nu pune la suflet şi nici nu le răspunde la provocări!

Politica