marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Raportare greșită în Olt. 3 cazuri în plus față de bilanțul real

Astăzi, la ora 13, Grupul de Comunicare Strategică anunțase 45 de cazuri de coronavirus la nivelul județului Olt, dar potrivit Direcției de Sănătate Publică Olt, raportarea a fost eronată, pentru că în realitate sunt doar 42 de olteni confirmați cu COVID-19.

Reprezentanții DSP Olt au informat astăzi, 30 aprilie, că în Olt s-au înregistrat 4 cazuri noi infecții cu coronavirus, nu 7 cum fusese raportat anterior de GCS.

Cazurile noi sunt alte două angajate ale fabricii de confecții din Caracal și părinții unui jandarm confirmat cu COVID-19.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Din anchetă epidemiologică reiese că două dintre cazurile confirmate sunt contacţi de familie ai unui caz confirmat din judţul Dolj, jandarm al Grupării de Mobile «Frații Buzești» Craiova, iar celelalte două cazuri sunt angajați ai fabricii de textile din municipiul Caracal. Probele recoltate pentru determinarea infecției cu COVID-19 au fost  lucrate în cadrul  laboratorului Centrului Regional de Genetică Medicală Dolj, cu  rezultate  pozitive”, se arată într-un comunicat remis de DSP Olt, citat de Realitatea de Olt.

În comunicatul DSP se mai arată că pacienţii se află în supraveghere medicală şi tratament cu stare generală bună, în secţia COVID-19.

Politica