joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Angajată gravidă a Casei de Pensii, confirmată cu coronavirus

O femeie gravidă din Slatina, angajată a Casei Județene de Pensii Olt, a fost confirmată recent cu COVID-19, iar în prezent aceasta este internată într-un spital care tratează astfel de cazuri. Femeia se afla în concediu prenatal de aproape o lună.

Duminică, pacienta a fost preluată de un echipaj medical, de la domiciliul său din Slatina, și ar fi fost dusă la Spitalul Caracal, apoi a fost transferată la Spitalul Filantropia din Craiova, scrie Olt-alert.
Potrivit directorului Casei de Pensii Olt, Iulian Smarandache, din data de 1 aprilie angajata nu a mai trecut pe la serviciu și nu se știe de unde a luat virusul.

„Colega noastră era plecată în prenatal din data de 1 aprilie, nu mai avea legătură cu instituția direct. De atunci nu a mai trecut pe la serviciu, pentru că trebuie să nască undeva la sfârșitul acestei luni sau începutul lunii următoare. Ea se pregătea să nască, o fi având și ceva probleme, nu știu ce să vă spun. Nu cunosc la ce spital a fost dusă, undeva la Craiova sau București, acolo unde sunt tratate acum gravidele confirmate cu această boală și se ocupă cu nașterile. Am înțeles că soțul dânsei este controlor de tren și că ar exista posibilitatea să fi contactat virusul. Eu ieri (duminică n.r.) am aflat, dar nu am primit nimic oficial”, a declarat directorul CJP Olt.
Deși era în concediu, angajata Casei de Pensii ar fi făcut o vizită colegilor de muncă, înainte de Paști, scrie Adevărul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica