joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 27 aprilie 2020. Peștii își recapătă puterea de convingere

Berbec: Chiar dacă vei observa o schimbare de ritm care va apărea mai mult spre seară, acesta nu este un motiv să nu te ții de treburi și să nu le și duci la bun sfârșit.

Taur: Încep să se simplifice anumite probleme pentru care, poate, nici nu mai credeai că vei reuși să găsești o rezolvare într-un interval de timp rezonabil.

Gemeni: Poate că nu vei mai reuși să controlezi anumite situații, pe care oricum nu le cunoșteai foarte bine, dar vei avea acces la mai multe informații, ceea ce e un câștig important.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rac: Reușești să te apropii de prieteni, de rude sau alte persoane care ți-au lipsit în ultima vreme. Este un lucru bun pentru că te va ajuta să umpli un gol sufletesc.

Leu: Începe să conteze foarte mult ce spui, ce decizi și ce faci. Toate acestea sunt elemente care contribuie la consolidarea unei imagini pozitive sau nu, în funcție de alegerile tale.

Fecioară: Ai posibilitatea, începând de azi, să creionezi clar anumite planuri de viitor, proiecte importante, pași înainte pe plan social și profesional.

Balanță: Se poate spune că îți vine mintea la cap și te vei bucura de acest lucru. O gândire mai cuminte, mai așezată, înseamnă și mai multă liniște și mai mult echilibru.

Scorpion: Ai șansa de a găsi înțelegere din partea unor apropiați, de a aprecia sprijinul lor și de a ajunge la soluții foarte bune pentru unele probleme comune.

Săgetător: Vestea bună este că vei avea mai mult spor în tot ce faci, mai ales dacă te pasionează ce lucrezi. Vei reuși, pe acest fond pozitiv, și să te simți mai bine și să obții și rezultate.

Capricorn: Incepând de astăzi, pentru o vreme, vei reuși să îți exprimi mai bine sentimentele, să faci gesturi frumoase, care vor aduce roade bogate, la momentul potrivit.

Vărsător: S-ar putea să îți dai seama, chiar din această seară, că zbuciumul din ultima perioadă a fost inutil și că te-ai consumat nepermis de mult pentru niște prostii.

Pești: Ziua vine cu o veste bună, faptul că îți vei recăpăta puterea de convingere, seriozitatea în exprimare și tonul constructiv care îi atrage pe cei din jur să participe la ce faci tu.



Politica