marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 24 aprilie. Gemenii se îndrăgostesc de o persoană surpriză

Berbec

Berbecii vor învăța să și piardă în această perioadă. De aceea, vor observa că vor primi mai multe lecții din partea destinului. Dacă este vorba despre argumente cu cei apropiați, vor înțelege că nu este să își piardă cumpătul atât de ușor.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vineri, pe 24 aprilie, previziunile astrologice îi arată pe nativii Taur într-o postură în care debordează de energie. Dacă au avut parte de momente în care s-au relaxat, vor remarca faptul că într-adevăr și-au reîncărcat bateriile. Mai pot face o excepție și la început de weekend, pentru a se odihni mai mult.

Gemeni

Gemenii sunt favorizați categoric în ziua de vineri. Pentru 24 aprilie, astrele prevăd că se vor îndrăgosti iremediabil de o persoană pe care deja o cunosc de ceva timp. Își vor deschide sufletul și vor spune adevărul despre ceea ce simt. Totodată, trebuie să știe că dacă sunt sinceri nu vor avea nimic de pierdut. Dacă sentimentele provin din ambele părți, vor remarca faptul că dragostea se ascundea acolo unde nici nu sperau.

Rac

Racii se simt mai pregătiți ca oricând să le vină în sprijin celor care au nevoie de ajutor, în perioada curentă. Vor fi mai binedispuși ca de obicei și vor fi primii atunci când se ivește ocazia să ajute. Vor face față cu brio și propriilor probleme pe care le au.

Leu

Leii dau dovadă de foarte multă creativitate, spre final de aprilie. De aceea, toate gesturile prin care își vor exprima sentimentele vor veni însoțite, în ziua de vineri, de altele și mai grandioase. Se vor face remarcați prin modul în care aleg să realizeze chiar și cele mai banale activități.

Fecioară

Fecioarele au parte de momente unice, pentru că vor putea să își împărtășească cele mai mari planuri unui prieten sau apropiat. Cealaltă persoană va fi foarte încântată de modul în care nativii privesc viața. Dacă vor primi, însă, și critici, trebuie să țină minte că și-au dorit o părere sinceră și trebuie să aprecieze și acest lucru.

Balanță

Balanțele reușesc vineri să se rupă de la rutină, dar pentru o scurtă perioadă. Se vor concentra mai mult pe tot ceea ce este stabil în viața lor și vor putea să își distragă mai puțin atenția de la lucrurile importante.

Scorpion

Nativii Scorpion vor crede că vor să știe absolut toate răspunsurile, dar ar fi mai bine ca vineri să se arate și neîncrezători. Va fi în interesul lor dacă vor lăsa garda jos, pentru că astfel se vor putea și distra. Vor putea vedea lucrurile într-o lumină cu totul nouă, ceea ce îi va face și mai optimiști.

Săgetător

Săgetătorii trebuie să știe că dacă nu își vor ajusta atitudinea, dar și viziunea asupra lucrurilor, ar putea să nu își atingă emoțiile reale. Din acest motiv, nu vor putea evolua așa cum ar trebui. Dacă vor refuza să accepte ceea ce simt cu adevărat se vor trezi că vor fi copleșiți de propriile sentimente. Vor fi mai fericiți dacă vor lua în considerare toate variantele rezervate de viitor.

Capricorn

Capricornii dau și ei dovadă de foarte multă creativitate și vor descoperi că este cel mai bun mod prin care să rămână activi, în perioada curentă. Pe plan amoros vor descoperi că au parte de noi oportunități, dar și de pericole ce îi pândesc la tot pasul. Dacă se vor arunca cu prea mult entuziasm în noi legături de iubire, deși sunt implicați deja într-o poveste de iubire, ar putea avea intra în necazuri.

Vărsător

Dacă o persoană îi roagă să îi ajute cu o problemă foarte delicată vor exista doar două soluții pe care nativii Vărsător le pot pune în practică. Fie aleg să se implice total în problema celuilalt, până când vor reuși să mai clarifice situația, ceea ce implică și anumite riscuri. O altă variantă este să aleagă o cale de mijloc pentru a nu suporta și ei consecințele.

Pești

Peștii dau dovadă de mai multă maturitate când își exprimă sentimentele. De aceea vor putea socoti mai atent deciziile pe care le iau în perioada de față. Este o atitudine foarte bună dacă vor dori să facă pași mai mari într-o relație pe care deja o au. Trebuie să își urmeze și instinctele mai atent.

Politica