vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rareș Bogdan, critici dure la adresa miniștrilor: Să își bage mințile în cap, să comunice cu partidul

În ședința PNL de ieri, mai mulți lideri au cerut miniștrilor să comunice cu partidul măsurile propuse în situație de pandemie, înainte de a le face publice.

Rareș Bogdan a fost unul dintre cei care au criticat problemele de comunicare ale mai multor miniștri printre care a celor de la Agricultură, Muncă și Economie, potrivit Digi24.

Acesta s-a declarat nemulțumit de prezența membrilor ALDE în Guvern: „Eu nu știu dacă ALDE mai sunt la guvernare sau în opoziție”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rareș Bogdan i-a avertizat pe miniștri să-și amelioreze modalitățile de comunicare.

„Miniștrilor le spun doar atât: Să își bage mințile în cap și să comunice cu partidul și să nu facă pe nebunii, pentru că altfel voi ieși public și îi voi spulbera”, a răbufnit Rareș Bogdan.

Și Florin Roman a adus critici miniștrilor:

„Suntem rupți în două. Voi la guvern și noi, fiecare cum putem. La TV nu mai merg ca să aflu de acolo ce decide guvernul și să mă fac de minune”, ar fi reproșat și Florin Roman lipsa comunicării.

La finalul ședinței BEX, premierul Ludovic Orban le-a transmis politicienilor care au criticat lipsa comunicării dintre partid și Guvern că „nu există două partide” și că este greu să informezi în timp real „atunci când iei 100 de măsuri pe zi”.

Premierul Ludovic Orban a încercat să aplaneze conflictul și a cerut „îmbunătățirea comunicării pe toate palierele”.

Politica