joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bilanțul deceselor raportate de Statele Unite s-a dublat

Numărul morţilor în 24 de ore a crescut brusc, marţi, în Statele Unite, cu 2.751 de decese suplimentare legate de noul coronavirus, unul dintre cele mai grave înregistrate de o ţară în timp de o zi. În ajun, Statele Unite număraseră cu puţin peste 1.400 de decese în 24 de ore.

Italia a anunțat marți 534 de noi decese cauzate de coronavirus, cu 80 mai multe față de ziua precedentă, bilanțul total al morților ajungând astfel la 24.648, scrie Guardian, citat de Hotnews. Cu toate acestea, numărul oamenilor care sunt infectați în prezent cu Covid-19 a scăzut cu 528, fiind pentru prima oară când este înregistrată o scădere atât de semnificativă de la izbucnirea epidemiei.

Epidemia de COVID -19 a ucis 20.796 de persoane în Franţa de la începutul lunii martie, dintre care 531 de decese au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, şi presiunea asupra spitalelor continuă să scadă, a anunţat marţi directorul general al Sănătăţii, Jerome Salomon.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Și în Marea Britanie, numărul deceselor s-a dublat marți față de ziua precedentă. Astfel, bilanțul morților în spitalele din Regatul Unit a fost marți de 828, după cele 449 consemnate luni, una dintre cele mai pronunţate creşteri din ultimele două săptămâni.

Politica