sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 20 aprilie 2020. Taurii au parte de o surpriză cât se poate de plăcută

Berbec

Ești pus în fața unui adevăr dureros care te dezarmează total. Nu se mai poate face nimic și, chiar dacă nu îți convine deloc situația în sine, trebuie să o accepți ca pe un sacrificiu total. E o renunțare categorică, de parcă ți-ai lua rămas bun pentru totdeauna de la o stare de lucruri. Chiar dacă, pe moment, șocul despărțirii e mare, după ce vei ieși de sub influența nefastă a acestei zile, vei începe să descoperi alternative mai bune. Azi totul pare pierdut, fiind nevoit să o iei de la capăt în cu totul altă direcție.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sumele de bani care îți vin azi pot fi mult sub așteptări, încât s-ar putea să te trezești în fața unei cheltuieli semnificative pe care nu o poți onora din lipsă de fonduri. Nici măcar nu se ivesc noi perspective materiale la orizont, ci ești ceva mai pesimist în privința sumelor care ajung la tine. E o zi riscantă în plan financiar, deci abține-te de la orice cheltuială sau investiție pentru că s-ar putea dovedi a fi greșită. Mai bine ține banii la ciorap decât să regreți mai târziu!

Gemeni

Calmul care se lasă peste un plan este dat peste cap de o surpriză neplăcută care aruncă în aer tot ce ai construit până acum. Îți plac lucrurile clare, bine stabilite, or, o situație ca aceasta te destabilizează complet. Va fi greu să-ți recapeți calmul, oricâtă răbdare și toleranță ai avea, pentru că vestea picată din senin e greu de acceptat și mai ales greu de ținut sub control. Fii pregătit și pentru răsturnări majore de situație, pentru că acestea pot apărea chiar și în cele mai organizate și stabile proiecte, obligându-te să intervii prompt pentru a reechilibra totul.

Rac

Oprește-te puțin din sarcinile noi pe care ți le-ai asumat, pentru că apare din urmă o restanță ce se cere a fi adusă la zi. Nu poți trece la altceva dacă nu te achiți de această datorie din trecut, care, mai devreme sau mai târziu, va deveni stringentă, ca o ghiulea legată de picior pe care o tot cari după tine. Decât să se acumuleze alte și alte sarcini de demult, mai bine lași în așteptare orice altceva pentru că te vei simți dintr-o dată mult mai liber dacă scapi de datorii abandonate sau uitate în amintire. Trecutul te cheamă înapoi.

Leu

Deși ești un militant aprig împotriva banalului și rutinei, de data aceasta reușești să te adaptezi acestor condiții. Extragi din monotonia din jur informația potrivită pentru a te putea concentra la acțiuni de lungă durată, deloc ofertante pentru un om dinamic ca tine. Descoperă acele mărunțișuri care se potrivesc perfect preocupărilor actuale. Nu aștepta doar evenimente strălucitoare, ci mulțumește-te și cu fleacuri cotidiene de care ai parte azi la tot pasul și care îți sunt de folos. Veștile bune, informațiile utile sau sprijinul necesar pot apărea și în cea mai comună formă.

Fecioară

Nu porni ziua cu nu în brațe, dimpotrivă, încearcă azi să eviți acest cuvânt, să transpui fiecare frază într-o afirmație, fugind de orice tip de negație. Vezi că se rearanjează totul în viața ta dacă ocolești negațiile în tot ce ai de spus și clădește noi planuri într-o notă pozitivă. Privește spre viitor ca la o școală a vieții la care urmează să afli o mulțime de pilde importante, vei primi răspunsuri capitale, poate chiar vei extrage unele concluzii cu privire la cel care ai devenit până în acest moment, tocmai de aceea trebuie să iei startul cu mintea limpede, cu inima încărcată de tot ce e mai frumos și cu dorința imensă de a deveni mai bun.

Balanță

Viața de cuplu se dezvoltă pe un teren sigur, care îți inspiră încredere și durabilitate. Nu se mai fac declarații de amor în joacă, nu se mai fac promisiuni fără consistență, ci tot ceea ce spuneți amândoi acum are șanse de materializare. Dacă vrei o relație de viitor, nu căuta aventuri trecătoare, ci caută omul care inspiră fidelitate și maturitate. Nu este o idee rea să alegi cu mintea, nu cu inima, pentru că sufletul mai poate face și alegeri greșite. Rațiunea însă nu va da greș niciodată, chiar dacă tânjești după iubire.

Scorpion

Uită-te cum e afară! Efectele soarelui și cerului senin vor fi miraculoase, iar în cazul tău e vorba de sănătate și mișcare. Fă-ți timp pentru o mai scurtă sau mai lungă plimbare, sau, dacă ești genul activ, fă sport, ieși oriunde te cheamă inima pentru o zi plină de acțiune și veselie. Copiii te vor trage afară, deci nu te gândi că azi vei sta în fața televizorului, ci trebuie să-ți faci timp pentru o ieșire. Va fi mai bună decât ai putea crede, deci nu fii comod: afară toată lumea!

Săgetător

Pentru cei singuratici sau bolnavi, ziua are un conținut ușor trist, dar prezența ta le poate aduce fericire. Adu-ți aminte și de cei care crezi că ar avea azi nevoie de companie pentru că le faci bine. Găsești cuvântul potrivit, ai darul adecvat, găsești ușor gestul cel mai compatibil cu dorințele lor din acest moment, deci vei fi fericit doar pentru că vei reuși să alungi tristețea din ochii cuiva drag. Dacă ai un prieten cu probleme sau o rudă în vârstă care se simte singură, treci pe la ei sau dă-le un telefon, arătând că îți pasă de soarta lor. Va fi cel mai minunat gest pe care îl vei face și vei câștiga recunoștința și dragostea lor.

Capricorn

Primești o informație care îți face mare plăcere și pentru că aduce la cunoștință evenimente frumoase, cu iz de sărbătoare, din perioada imediat următoare. Poate fi vestea venirii pe lume a unui copil, poți primi o ofertă excelentă ce merită acceptată fără să stai pe gânduri sau un telefon vestitor de lucruri deosebite. Persoanele pe care le întâlnești azi au un efect benefic asupra ta pentru că îți ridică moralul și te determină să privești spre viitor cu optimism, ceea ce rareori ți se întâmplă.

Vărsător

Nu te sperie deloc finalurile de drum, dimpotrivă, le tratezi ca pe o ocazie excelentă de a te apuca imediat de altceva. Azi spui adio unei etape și deja te concentrezi asupra celei care vine la rând. Ai extras, din pașii parcurși până acum, exact învățămintele potrivite și știi ce ai de făcut de acum înainte. Chiar dacă unii sunt derutați că pun punct acum unui demers, ești conștient că acest final era necesar pentru a începe, de mâine, un drum nou. Punct… și de la capăt!

Pești

Nimic nu e întâmplător, nici măcar emoțiile acestei zile. Le simți mai speciale, parcă ar vrea ceva să te anunțe sau să te avertizeze, deci ar fi bine să nu ignori ceea ce vine din adâncul sufletului. Resimți un fel de trac imens, de parcă presimți că se apropie ceva special pentru tine, tocmai de aceea nici nu știi să explici ce ai, ce ți se întâmplă. Este un sentiment ciudat, nou, dar nu e altceva decât mesajul divin care vine valuri-valuri prin tot ce vezi în jur. Semnalele, mai clare sau mai subtile, au ceva de transmis, deci încearcă să pătrunzi în simbolistica pe care o observi la tot pasul. Azi vei întreba mai des: oare ce vrea să însemne asta? Gândește-te bine și vei găsi răspunsurile!

Politica