sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino București – locul unde îngerii există

În plină pandemie, când fiecare se gândește mai mult la el, am avut șansa să cunosc oameni care se gândesc în primul rând la alții și apoi la ei și familiile lor. În data de 20 martie am fost operată la Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino București – Secția Chirurgie Generală II. Deși împlinesc curând 77 ani, operația a reușit. A fost o luptă lungă și grea. Nu am fost singură. O echipă impecabilă a luptat non stop pentru ca eu să vă pot scrie azi despre mine.
„Mii de mulțumiri” întregii echipe de la Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino București! Îi mulțumesc domnului doctor Petrea Sorin Viorel care m-a operat cu un mare profesionalism și care prin naturalețe și devotament față de profesia de medic luptă pentru a salva toți pacienții. Doamnei doctor anestezist Ilie Simona Mirela îi mulțumesc pentru blândețea, răbdarea și profesionalismul de care a dat dovadă când eu eram aproape… dusă.  Doamnei dr. Smarandache Bianca un tânăr medic de excepție îi mulțumesc deoarece dumneaei a depistat toate problemele mele și a declanșat operațiunea mea de salvare. Mulțumesc tuturor medicilor care m-au vegheat și al căror nume nu-l cunosc. Mulțumesc întregii echipe de la terapie intensivă,  doamnelor asistente, doamnelor infirmiere și domnilor brancardieri pentru promptitudinea și răbdarea de care au dat dovadă. Vă mulțumesc tuturor pentru tot ce ați făcut pentru mine. Mi-ați dăruit ore din viața dvs. pentru a fi alături de mine și de suferința mea. Practic mi-ați dat VIAȚĂ. Cu ajutorul dvs. am trecut peste moarte și am revenit la viață. Vreau să le mulțumesc și domnilor de la intrarea în spital, care cu măști, mănuși și stres mare, dar cu eleganță, m-au lăsat să intru pe poarta spitalului. În acest spital toată lumea știe exact ce are de făcut și o face cu profesionalism și dăruire.
Felicitări și respect celor care manageriază acestă oază de viață care se numește Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino București, o echipă de profesioniști adevărați.
Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simt. O să spun doar: Mulțumesc din suflet OAMENI MINUNAȚI ȘI BUNI AI SPITALULUI CLINIC DR. I. CANTACUZINO! Sfintele Sărbători Pascale să vă aducă multă sănătate și fericire, iar bunul Dumnezeu să vă ocrotească și să vă apere pe dumneavoastră și familiile dumneavoastră!

Teodora  Margina

Politica