joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Soluția celor de la CSU pentru a se juca în Liga 1 cu suporteri în tribune!

Fotbalul este pentru suporteri, așa că oltenii îi vor alături de echipă atunci când se va da restartul în Liga 1

Campioană la suporteri în ultimele sezoane ale Ligii 1, CSU Craiova nu concepe ca la reluarea întrecerii să joace fără cel de-al 12-lea jucător. Oltenii, primii care și-au reluat pregătirea pentru restartul campionatului, își doresc să-i aibă pe fani alături într-un sezon ce poate fi istoric pentru echipă, aflată în bătălia pentru titlu.
Sorin Cârțu, președinte al clubului oltean, spune că fanii trebuie să fie pe stadion, indiferent că vor sta la două scaune distanță unul de altul, camuflați toți sub măști de protecție și dotați cu mânuși.
„Fără spectatori nu are sens. Sunt de acord cu Gică Hagi, mai bine îi obligi şi pe spectatori să fie cu mască, cu mănuşi. Dacă ai stadion de 30 mii de locuri să îţi dea voie să intre 10 mii, să stea la distanţă unii de alţii. Nu prea sunt disciplinaţi ca în Germania, dar fără spectatori e urât. Mai bine luăm nişte imagini ca la Astra cu spectatori pozaţi şi le punem în tribune ca să creăm atmofera de la un meci de fotbal”, a spus Cârţu, la emisiunea Fotbal Club de la DigiSport.
În ceea ce privește reluarea stagiunii, LPF a organizat o videoconferință cu reprezentanții celor 14 cluburi din Liga 1. S-a vehiculat data de 5 iunie pentru revenirea echipelor pe dreptunghiul verde, organizatorul întrecerii urmărind să dea posibilitatea echipelor de a se antrena timp de 3 săptămâni, după încheierea stării de urgență. Iată anunțul Ligii: „Vrem să oferim echipelor trei săptămâni de pregătire în prealabil, din data de 16 mai, odată cu expirarea celei de a doua stări de urgență, decretată în țara noastră, obiectivul principal fiind disputarea tuturor meciurilor din ediția 2019/2020 a campionatului”.

Politica