vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tâlhărie în stradă, la Râmnicu Vâlcea: „ A fost lovită în zona capului de către doi bărbaţi”

O persoană din Râmnicu Vâlcea a fost lovită, din spate, în zona capului de către doi bărbaţi, care apoi au deposedat-o de mai multe bunurile pe care le avea asupra sa. Tâlhăria a avut loc pe strada Dr. Hacman din municipiul Rm. Vâlcea.
Se pare că un om a sărit în apărarea victimei și i-a urmărit pe agresori. Ulterior, acesta a cerut sprijinul oamenilor legii.
„Parchetul de pe lângă Judecătoria Rm-Vâlcea și organele de cercetare penală ale poliției judiciare din cadrul Poliţiei mun. Rm-Vâlcea efectuează cercetări într-o cauză penală sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie. În fapt, la data 09.04.2020, în jurul orei 20.30, în timp ce persoana vătămată S.V. se deplasa strada Dr. Hacman din municipiul Rm. Vâlcea, a fost lovită, din spate, în zona capului de către doi bărbaţi, care apoi au deposedat-o de mai multe bunurile pe care le avea asupra sa. Un martor ocular plecat în urmărirea celor doi bărbaţi a solicitat sprijinul forţelor de ordine care executau serviciul de patrulare, forţe prezente în număr mare pe străzile municipiului în contextul stării de urgenţă”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Vâlcea.
Oamenii legii au fost nevoiți să tragă 3 focuri de avertisment, până să-I prindă pe făptași: „După ce în prealabil forţele de ordine au tras 3 focuri de avertisment în plan vertical, cei doi făptuitori au fost prinşi şi conduşi la sediul poliţiei pentru cercetări. Faţă de cei doi suspecţi, organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare au dispus reţinerea pe o durată de 24 de ore. Prin ordonanța procurorului din data de 10.04.2020 s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de cei doi inculpați sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie”, se mai arată în comunicat.

Politica