joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Casă din Perieți, cuprinsă de flăcări

Un incendiu de proporții a avut loc duminică noaptea, în comuna Perieți. O locuință a ars aproape în întregime, din cauza unui scurtcircuit electric.

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, a declarat că pentru stingerea incendiului, pompierii Detașamentului Slatina, au acționt cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

„În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta violent, cu flacără și degajări mari de fum, la acoperișul casei și la bunurile din două camere de locuit. Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ o oră și jumătate”, a zis reprezentantul ISU.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pagubele au fost numai de ordin material, astfel acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați și bunurile din două camere de locuit au ars în urma incendiului, scrie Evenimentul de Olt.

Pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Sursa foto: Evenimentul de Olt

Politica