Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Olt. Casă din Perieți, cuprinsă de flăcări

Publicat

pe

Un incendiu de proporții a avut loc duminică noaptea, în comuna Perieți. O locuință a ars aproape în întregime, din cauza unui scurtcircuit electric.

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, a declarat că pentru stingerea incendiului, pompierii Detașamentului Slatina, au acționt cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

„În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta violent, cu flacără și degajări mari de fum, la acoperișul casei și la bunurile din două camere de locuit. Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ o oră și jumătate”, a zis reprezentantul ISU.

Pagubele au fost numai de ordin material, astfel acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați și bunurile din două camere de locuit au ars în urma incendiului, scrie Evenimentul de Olt.

Pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Sursa foto: Evenimentul de Olt

© 2021. Toate drepturile rezervate.