joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Simona Halep a donat 30.000 de euro pentru spitale

Halep a donat 30.000 de euro spitalelor pentru lupta împotriva coronavirusului. Informația a fost confirmată chiar de sportivă: “A fost un moment venit din interior, am zis că indiferent de sumă trebuie să donez. Cadrele medicale sunt cele mai expuse şi au nevoie de echipament. Eu am mai donat, nu-mi place să anunţ. Dar aici mi-am dorit să postez eu videoclipul acela, voiam să transmit exact ceea ce mi-am propus, ca toţi oamenii care au posibilităţi să doneze”, a declarat sportiva într-un interviu pentru Digi Sport.

Ea a mai spus că este încrezătoare că această perioadă dificilă va trece şi că totul va fi bine.

De asemenea, Halep a menţionat că din februarie, de la finala de la Dubai, nu a mai pus mâna pe racheta de tenis şi că îşi doreşte mult ca din septembrie să joace din nou: “Nu am atins racheta de la Dubai, din finala de la Dubai. După ce a apărut această situaţie am spus, ok, o să încep cât se poate de târziu ca să mă aerisesc pur şi simplu de tenis. Nu am jucat tenis deloc şi o să mai stau câteva săptămâni până o să mă apuc din nou. Îmi lipseşte faptul că nu mai ies cu prietenii. Pe tenis, pot să spun că îmi lipseşte echipa, mi-e dor de ei, mi-e dor de turnee. Simt lipsa adrenalinei pe care am avut-o zi de zi în toţi aceşti ani”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Simona Halep i-a îndemnat pe români să aibă încredere că totul va fi bine: “Trebuie să avem răbdare, să avem încredere că totul va fi bine, să ne protejm pe noi şi să-i protejăm pe cei din jur”.

Politica