vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Femeie venită din Norvegia, noul caz confirmat cu coronavirus în Olt

Femeie venită din Norvegia, noul caz confirmat cu coronavirus în Olt

Potrivit informațiilor oferite de Grupul de Comunicare Strategică, duminică,  în județul Olt a fost înregistrat un nou caz confirmat cu noul coronavirus. Este vorba de o femeie care s-a întors din Norvegia și care în acest moment este internată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, scrie Evenimentul de Olt.

Cu acest caz, în județul Olt sunt în total 12 persoane confirmate oficial cu noul virus, dar există și un al 13-lea caz, un bărbat din municipiul Caracal, care se afla într-un centrul de carantină din Dolj și care în prezent este la Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș” din Craiova. Acesta fost raportat în Dolj pentru că s-a aflat sub monitorizarea autorităților din acest județ de la începutul perioadei de supraveghere.
Din cele 12 cazuri de până acum, patru olteni au fost declarați vindecați și externați din unitățile medicale în care se aflau, respectiv cele din Slatina și Craiova. Ceilalți opt sunt tratați în continuare în spitale din Slatina, Craiova și București.
Potrivit datelor transmise de către Direcția de Sănătate Publică Olt, în judeţ sunt 1.084 persoane în izolare la domiciliu şi 511 persoane în carantină instituționalizată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica