joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Se oferă cazare gratuită pentru personalul Seviciului de Ambulanță Mehedinți

Cadrele medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță Mehedinți primesc cazare gratuită în două locații din Drobeta Turnu Severin, după ce au cerut sprijinul autorităților locale în acest sens.

În urma confirmării cu noul virus a unui asistent și a unui ambulanțier din cadrul Serviciului de Ambulanță Mehedinți, personalul medical a decis să își continue activitatea cu toate măsurile necesare și să nu mai meargă acasă, pentru a-și proteja familiile. Pentru a pune în aplicare măsura, aceștia au cerut ajutorul Consiliului Județean.
Aladin Georgescu, președintele CJ Mehedinți, afirmă că s-au găsit deja două locații în Drobeta Turnu Severin pentru cazarea cadrelor medicale.
„Imediat ce mi-au solicitat sprijinul, am căutat soluții și am găsit două locații în Drobeta Turnu Severin care vor fi puse la dispoziția personalului Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți pentru cazare pe toată perioada stării de urgență.
Acești oameni merită toată susținerea noastră, mai ales când pe umerii lor este o presiune foarte mare, în această perioadă”, a declarat președintele CJ Mehedinți.

Politica