joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

La Bujoreni se împart măști gratuite: „Am început distribuirea măștilor la bătrânii singuri, bolnavi”

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea a instituit obligativitatea folosirii măștilor de protecție, iar acest lucru a stârnit un val de controverse în județ. Chiar dacă oamenii înțeleg importanța protecției, nu prea au de unde să-și procure măști sau nu își permit să o facă. Astfel, într-o comună din Vâlcea, primăria a hotărât să-I ajute pe cei ce nu pot face rost de obiectul strict necesar.
Primarul din Bujoreni, Gheorghe Gîngu, spune că distribuirea măștilor a început deja către bătrânii singuri, bolnavi, la persoanele aflate în izolare sau care s-au plâns că nu au de unde să-și procure aceste obiecte.
„Pentru a veni în întâmpinarea nevoii cetățenilor comunei, Primăria Bujoreni oferă gratuit locuitorilor care nu se pot deplasa sau nu găsesc să-și procure, măști de protecție. De altfel, încă de acum două săptămâni, am început distribuirea măștilor, la bătrânii singuri, bolnavi, la persoanele aflate în izolare sau care s-au plâns că nu au de unde să-și procure aceste obiecte. Acum, când a intrat în vigoare hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea nr.9, care instituie obligativitatea folosirii măștilor de protecție, am intensificat acestă acțiune! De aceea, locuitorii comunei Bujoreni, care au nevoie de măști de protecție, se pot adresa personalului PRIMĂRIEI, aflat pe teren, sau prin telefon, mesaj, ori prin orice mijloc informatic.
Reamintim rugămintea ca și în această perioadă, SĂ STAȚI ACASĂ, pentru că depinde de fiecare dintre noi să nu contribuim la răspândirea virusului”, a transmis Gheorghe Gîngu.

Politica