sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Descoperire stranie făcută de un pădurar: echipament de munte sfâşiat şi o cameră foto abandonată

Un pădurar a făcut o descoperire stranie în masivul Căpăţânii, într-o zonă aflată la limita dintre judeţele Gorj şi Vâlcea, care a pus poliţia şi salvamontiştii în alertă. Mai multe echipamente montane, dar şi o cameră foto au fost găsite abandonate pe munte, dar nimeni nu poate spune cui aparţin.

Anchetatorii au recuperat imaginile din aparatul foto şi încearcă acum să pună cap la cap puţinele informaţii pe care le au la dispoziţie.

Se pare că echipamentul montan găsit este unul scump, la fel şi camera foto. Toate aceste lucruri, un cort, un sac de dormit, un rucsac şi aparatul foto sunt deteriorate şi pare că au fost lăsate în acel loc în urmă cu câteva luni, cel mai probabil în vara anului trecut. O parte dintre aceste lucruri sunt rupte şi se presupune că au fost sfâşiate de animale cel mai probabil. Nu au fost găsite deocamdată şi acte de identiate sau alte documente care să indice numele proprietarilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Anchetatorii au reuşit să recupereze câteva fotografii din camera foto găsită lângă cort, iar imaginile au fost făcute publice de către Salvamont România.

Dacă cineva poate identifica persoanele care apar în imagini este rugat să anunţe poliţia, scrie adevarul.ro

Deocamdată nu este clar ce s-a întâmplat cu proprietarii cortului şi nici cine sunt aceştia sau dacă li s-a întâmplat ceva rău. Poliţia a deschis o anchetă şi face cercetări.

Salvamont România face un apel public către cei care pot da informaţii despre bărbaţii care apar în fotografiile din camera găsită pe munte.

foto: Salvamont Romania – Dispeceratul National Salvamont/ facebook



Politica