joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tragedie in Craiova. Copil cazut de la etaj

Un copil de aproximativ doi ani a cazut de la etajul 7, dintr-un bloc din zona Consul. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata.

„Echipajul SMURD a fost solicitat sa intervină pt acordarea primului ajutor medical calificat unei persoane căzute de la înălțime. Ajunși la fata locului echipajul medical a constatat ca este vorba de un copil de cca 2 ani căzut în gol de la înălțime căruia au încercat să-i acorde ajutor medical dar, din toate eforturile depuse de medici și paramedici nu au mai putut face nimic.” – ISU Dolj

„In aceasta seară, politistii Sectiei 5 Politie Craiova au fost sesizati cu privire la faptul ca un copil de 1 an si 7 luni a cazut de la etajul 7 al blocului unde locuia impreuna cu familia.
Din primele cercetari efectuate de politisti a rezultat faptul ca acesta s-ar fi aflat intr-o camera impreuna cu fratele sau de 9 ani, in timp ce, intr-o alta camera a apartamentului se aflau mama si bunica acestuia.
In cauza a fost intocmit un dosar penal pentru ucidere din culpa, fiind efectuate cercetari in vederea lamuririi imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.” – anunta IPJ Dolj

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica